01.11.2012 ENNAKKO: "Press ESC to quit the game"
16.6.2019 20:51 Uutiset / Jaoston pääsivusto

ENNAKKO: "Press ESC to quit the game"

01.11.2012

ESC - KaDy
la 3.11. klo 16.30
Ekenäs Bollhall

Lähtökohdat


Kroonisesta nälästä kärsivä KaDy-monster matkaa lauantaina lounaisrannikolle Ekenäsiin, jossa voittamattoman hirviöpesueen pysäyttämistä yrittää vuorostaan sarjanousija ESC (Ekenäs Sport Club). Noviisit ovat saaneet tuta Futsal-Liigan kovuuden, sillä tammisaarelaisten pussinpohjalle on jäänyt vain kaksi tasapelipistettä neljästä ottelusta.

Ylimielisyyteen ei KaDy-leirissä ole kuitenkaan varaa, sillä edessä on kauden pisin vierasreissu, täysi halli ja liigan kovaäänisin kotiyleisö, joka lauloi itsensä kansalliseen futsal-tietoisuuteen viime vuoden Futsal cupin finaaliturnauksessa Vantaalla.

Ylimielisyydestä ei myöskään ole pelkoa, sillä kyseisessä turnauksessa kävi niin, että tappavan tehokkaasti vastahyökännyt ESC pudotti Dynamon finaalista vastoin kaikkia todennäköisyyksiä. Tämä tulos on kenties koko KaDy-historian suurin skandaali. Tilastopajalta lisättäköön, että ESC on KaDy:n kohtaamista joukkueista ainoa, jota se ei ole koskaan voittanut. ESC on myös ainoa joukkue, jolle KaDy on hävinnyt viimeksi kohdattaessa.

Voitto lauantaina, niin nämäkin tilastot voidaan siirtää mappi ö:hön. Kalavelatkin tulisivat samalla maksetuiksi...

Seuraa tätä

kimble.jpgKaDy:n jalat voivat pitkän bussimatkan päätteeksi tuntua tavallista painavammilta, kun taas isänniltä sopii odottaa hurmoksellista taistelua fanaattisen kotiyleisön hoilatessa vastustajaa suohon. Pystyykö Dynamo pitämään päänsä kylmänä henkisen paineen alla ja välttämään virheet, joita ESC hanakasti kyttää?

(Kuva: Kimble Tolvanen on itse rauhallisuus con ja sin pallo)

Cupin välierässä ESC iski kahdesti lähes identtisistä vastahyökkäyksistä, jotka seurasivat KaDy:n pallonmenetyksistä. Vastaaviin virheisiin ei liene nytkään varaa, sillä kotijoukkue hakee tosissaan avausvoittoa ja syttyy sarjakärjestä.

Avainasemassa siis kotijoukkueen kiima ja KaDy:n maltti.

Aiemmat kohtaamiset

Futsal Cup, välierä 3.12.2011 ESC – KaDy 3-1


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat