29.06.2012 Leiriviikonloppu käyntiin voitokkaalla treenimatsilla
14.6.2019 22:13 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Leiriviikonloppu käyntiin voitokkaalla treenimatsilla

29.06.2012

Ilves FS - KaDy/Students 3-5 (1-1)

00:32 0-1 - Jukka Kytölä (Kimmo Tolvanen)
18:02 1-1 - Jarno Majamaa
22:20 2-1 - Juha Ojanperä (Antti-Petteri Mäkinen)
23:24 3-1 - Mäkinen
27:32 3-2 - Matias Juvonen (Jukka Kytölä)
31:41 3-3 - Tomi Lahtinen (Mikko Kytölä)
37:20 3-4 - Mikko Kytölä (Jukka Kytölä)
37:40 3-5 - Jukka Kytölä (Mikko Kytölä)

KaDy/Studentsin kokoonpano: Henri Hytönen (mv), Matias Juvonen, Tomi Lahtinen, Mikko Kytölä, Jukka Kytölä, Kerkko Huhtanen, Mikko Takala, Kimmo Tolvanen, Tero Kelhälä (pel.-valm.)

Leiriviikonloppu käyntiin voitokkaalla treenimatsilla

Córdoban EM-kisoihin valmistautuva KaDy/Students sai jalkeille laadukkaan miehistön, jonka onnistui voittaa Ilves sen kotialustallaan Tampereella. Lopputulos kauden ensimmäisessä harjoitusottelussa oli 3-5 (1-1).

enrico_naama.jpg

Ensimmäistä kertaa KaDy:n paidassa esiintyi maalivahti Henri Hytönen (kuvassa), joka osoitti olevansa mies paikallaan EM-joukkueen tolppien väliin. Matias Juvonen ja Tomi Lahtinen, jotka viettävät kesänsä muualla kuin Jyväskylässä, pääsivät hekin mukaan vahvistamaan punamustaa opiskelijaryhmää, mikä oli joukkueen kisoihin valmistautumisen kannalta tärkeää. Futsalkuviot olivat hyvin lähimuistissa, sillä molemmat herrat onnistuivat maalinteossa.

Ilvekseltä sen sijaan uupui useampikin runkopelaaja. Siitä huolimatta se tarjosi odotetun laadukkaan vastuksen.

Vaikkei ottelu yltänyt intensiteetiltään lähellekään finaalisarjan vääntöjä, nähtiin Spiralilla ihan kelpo futsalia. KaDy/Studentsin esitys oli kokonaisuudessaan mukiinmenevä: puolustus pysyi sovitunlaisesti kasassa lähes koko ajan ja hyökkäyksissä luonnosteltiin kourallinen lupaavan näköisiä kombinaatioita. Tervehtimisen arvoista oli myös se, että punamusta kykeni kypsään pallonhallintaan johtotilanteessa. Lisäksi voittomaali syntyi sovitun reikäpaitakuvion päätteeksi.

Tästä on hyvä jatkaa leiriviikonlopun treeneihin! Huomenna lauantaina KaDy/Students harjoittelee kahdesti ja sunnuntaina kerran. Edessä on siis tärkeä viikonloppu kisoja ajatellen.

Alunperin KaDy/Studentsin ja Ilveksen oli määrä kohdata toistamiseenkin ennen Córdoban matkaa, mutta ensi viikonlopulle (7.-8.7.) suunniteltu peli jouduttiin perumaan lauantaina 7.7. järjestettävän maajoukkueleirin takia. Leirillä on kuusi kadylaista ja viisi Ilves-pelaajaa.


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat