01.03.2012 Maltsin palaa Dynamoon - tässäkö kevään jokerikortti?
14.6.2019 20:46 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Maltsin palaa Dynamoon - tässäkö kevään jokerikortti?

01.03.2012

Loukkaantumiskurimuksessa riutuva Dynamo saa leveyttä rinkiinsä, kun kaksi kautta punamustassa ihastuttanut Antti Maltsin, 21, palaa vahvuuteen. Terveyssyistä (mm. mykoplasma) koko kauden sivussa ollut "Maltsi" on nyt treenannut joukkueen mukana pari viikkoa ja alkaa olla valmis tositoimiin.maltsiback.jpg
(Kuva: Antti Maltsin tunnustaa väriä Monnarin bling-bling-pukukopissa)

Nuoresta iästään ja olemuksestaan huolimatta Maltsin on ehtinyt kerätä vyölleen jo 35 liigaottelua tehoilla 7+11 (sis. playoff-pelit). Varsinaisen läpimurtonsa Monnarin suursuosikki teki viime kevään playoffeissa, joissa "Cosmo" piinasi vastustajia nopeudellaan ja taidoillaan.

Runkosarjaa on jäljellä enää kolme kierrosta, ja KaDy:n taktinen koneisto alkaa olla huippuunsa viritetty. Ehtiikö myöhään mukaan tullut Maltsin auttaa joukkuetta vielä tämän kevään karkeloissa?
- Keskiviikon treenit jätti loukkaantumisen takia kesken taas kaksi runkopelaajaa, joten meillä alkaa miehet käydä vähiin. Tilanne on todella hankala, joten Antti on tuttuna pelaajana tervetullut lisä joukkueeseen, päävalmentaja Tero Kelhälä erittelee.

Aina kaikkensa kentällä antavasta Maltsinista kertoo paljon joukkuetoveri Niila-Ville Laitisen lyhyt ja ytimekäs kuvaus: "playoff-pelaaja". Tässäkö on KaDy:n jokerikortti kevään pudotuspeleissä? Ainakin harjoituksissa on ollut aivan erilainen sähinä päällä sähköjäniksen palattua ruotuun.


Tervetuloa takaisin, Antti!


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat