26.12.2011 ENNAKKO: Nyt sulaa kinkku - Ilves KaDy-Hirviön vuoden viimeinen vieras!
14.6.2019 15:52 Uutiset / Jaoston pääsivusto

ENNAKKO: Nyt sulaa kinkku - Ilves KaDy-Hirviön vuoden viimeinen vieras!

26.12.2011

Tämän vuoden osalta futsalfanien hemmottelu ei päättynyt suinkaan 20. päivä joulukuuta pelattuun KaDy:n ja JJK:n väliseen hyväntekeväisyysotteluun. Monitoimitalolla mitellään ennen uutta vuotta vielä Futsal-Liigan runkosarjan yksi kiinnostavimmista kamppailuista, kun tamperelainen Ilves FS saapuu KaDy:n kotiluolaan keskiviikkona 28. päivä.

Ilves on vienyt viime kausina kaikki mahdolliset pokaalit, tuoreimpana Futsal Cupin voitto joulukuun alussa. KaDy:lla on ehdottomasti Ilves kynimättä, sillä viime kauden päätteeksi Dynamo joutui taipumaan taistelussa Futsal-Liigan voitosta juuri tamperelaisille. Vastakkain ovat siis viime kauden hopea- ja kultajoukkue.

kadyilves.jpg

Ilves johtaa odotetusti sarjaa neljän pisteen etumatkan turvin. KaDy keikkuu taulukossa viidentenä, mutta on kuitenkin tiukasti kärkikuhinoissa mukana.

Vaikka Dynamon riveistä löytyy maajoukkuekokemusta, on Ilveksellä heittää kehiin parikin ketjullista maajoukkuejalkoja. Sokerina maalin suulla "tupsukorvilla" torjuu joko Juha Ojanperä tai Tuomas Kallioinen - molemmat maajoukkueen vakiokassareita.

KaDy ei toistaiseksi pysty kilpailemaan nimekkyydellä saati menestyssymboleilla vastustajan kanssa, mutta on ilmiselvää, että parketilla nykyvireinen Dynamo kykenee haastamaan joukkueen kuin joukkueen.

arapelaajakortti.jpgMaajoukkueen reilun viikon takaisen Viro-voiton takuumiehinä toimineiden Tomi Lahtisenja Jukka Kytölän lisäksi erityisen hyviä otteita ovat viime aikoina esittäneet mm. Arash Muridiyazd (kuvassa) ja Matias Juvonen. Ilveksenmetsästyksen mustiksi hevosiksi KaDy-asiantuntijat ovat puolestaan nimenneet nuoren Jere Keskisen ja Miika Hosion, joiden metkuista Ilves ei ole vielä täysin tietoinen.

Kaikki merkit viittaavat siihen, että Monnarilla kinkku palaa silmissä ja yleisölle on tarjolla harvinaisen laadukasta futsalia - tätä et halua missata!

Huom! Lippuluukulla myynnissä uunituoreita KaDy-kaulahuiveja - varaa riittävästi käteistä, jottet jää ilman vuoden 2012 hittituotetta! Asiasta tiedotetaan huomenna tarkemmin.

Tervetuloa KaDy-Hirviön kotiluolaan! Tsekkaa myös ottelun Facebook-tapahtuma!


Futsal-Liigaa:
KaDy-Ilves FS

ke 28.12. klo 18:30

Liput: 7€/4€
- alennettu hinta opiskelijoille, eläkeläisille, työttömille, varus- ja siviilipalvelusmiehille sekä -naisille.
- alle 10-vuotiaille ilmainen sisäänpääsy
- kausikortilla ilmaiseksi sisään


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat