16.12.2011 Ennakko: KaDy II ja ryhtiliike
14.6.2019 15:45 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Ennakko: KaDy II ja ryhtiliike

16.12.2011

Tappio Liikunnan Riemulle. Luovutus Polvijärveä vastaan. Tappio Ristiinassa.

On ryhtiliikkeen aika, ja lauantaina sitä lähtee ottamaan peräti kaksi ketjullista pelkästään KaDy:n jäsenpelaajia höystettynä puitteita vartioivalla KaDy:n ystävä Henri Salmisella. Toivon mukaan ottavana osapuolena on Varkaudesta asti köröttelevä Hukka-Pallo, jonka vieraana KaDy vietti hillittömän isänpäivän hakien pisteet maalein 7-15.

Ottelu alkaa jo klo 11:00, joten aamuvirkut lienevät korkealla maalintekotilastoissa. Kuka voisi olla lauantaina KaDy:n aamuvirkku? Ei ainakaan kukaan nuoriso-osaston pelaaja. Kenties joku pienen lapsen isä, joka herää kukonkorvikkeen lauluun aamuvarhaisella? Kenties joukkueen nestori, joka ei halua nukkua myöhään, ettei menettäisi hetkeäkään vähiin käyvästä elämästään?

Edellisen kategorian pelaajien nimiä kadyfutsal.net ei halua nostaa pöydälle yksityisyyden suojan vuoksi, mutta joukkueen nestori on helppo selvittää kotisivujen pelaajalistasta. Tero Kelhälä pelaa ensimmäistä kertaa reserveissä tällä kaudella, ja perjantain viimeistelyharjoitusten perusteella liiga-KaDy:n päävalmentaja on huikeassa tikissä. Jos "Quelle'his" vain malttaa jättää valmennusvastuun muille ja keskittyy pelaamiseen, kadyfutsal.net veikkaa todellista tehoiltaa pohjoisen noitatohtorille.

KaDy II haluaa ryhtiliikkeen lisäksi auttaa FS Feeniksiä, jonka leirissä KaDy:n luovutustappio herätti hieman suuttumusta. Feeniks pelaa varkautelaisia vastaan vain noin puolitoista tuntia KaDy:n ottelun jälkeen. Temppeli, Topo ja Erzi, me kyllä väsytämme heidät, että teilläkin olisi mahdollisuuksia!


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat