20.10.2011 MM-alkukarsinta: Suomi avasi tasapelillä - M. Kytölä loukkaantui
14.6.2019 14:47 Uutiset / Jaoston pääsivusto

MM-alkukarsinta: Suomi avasi tasapelillä - M. Kytölä loukkaantui

20.10.2011

*Päivitetty: M. Kytölän diagnoosi*Talven EM-karsinnassa otettu 9-0 -voitto Albaniasta ei paljon painanut, kun salihuuhkajat hakkasivat torstaina päätään vastustajan puolustusmuuriin ja ilmiömäiseen maalivahtiin. Kun myös Juha Ojanperä Suomen maalilla oli tarkkana, päättyi Suomen ja Albanian välinen MM-alkukarsintaottelu maalittomaan tasapeliin. Kiikarilukemat ilahduttivat albanialaisia, jotka juhlivat tulosta kuin voittoa. Futsal on maalintekolaji, ja tänään nähdyllä viimeistelyllä voiton lipumisesta sivu suun eivät suomalaiset voi syyttää kuin itseään.


komik.jpg

KaDy:n pelaajista tasapeliä olivat tekemässä Jukka ja Mikko Kytölä, joka jäi sivuun toisella puoliajalla loukkaantumisen takia. Diagnoosi on jalkapöydän murtuma, jonka seurauksena kapteenin jalka on viisi viikkoa kipsissä. Tarkempaa arviota toipumisesta ei ollut välittömästi saatavilla. Sama vamma katkaisi Mikon viime kauden 1. välieräottelussa GFT:tä vastaan.


(Kuva: KaDy:n kapteeni ja maajoukkueen luottomies Mikko Kytölä loukkaantui edustustehtävissä. Kadyfutsal.net toivoo kapteenille mahdollisimman pikaista toipumista!)


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat