04.10.2011 ENNAKKO: Opiskelijaderby on käsillä!
14.6.2019 14:34 Uutiset / Jaoston pääsivusto

ENNAKKO: Opiskelijaderby on käsillä!

04.10.2011

KaDy:n liigakausi ei alkanut ruusuisesti, kun se hävisi avausottelussaan PoPa:lle niukasti maalein 3-2. Ensimmäinen virallinen liigaottelu osoitti kuitenkin sen, että Dynamon peli on kauden alussa kohtalaisen hyvällä mallilla. Pallo pysyy joukkueen hallussa ja maalipaikoille päästään. Enää pitäisi saada pallo toimitettua maalin asti.

Tätä pelin osa-aluetta Kady lähtee kohentamaan keskiviikkona, kun se kohtaa kauden ensimmäisessä kotiottelussaan ACE:n Tampereelta. Viime vuonna hopeaan kautensa päättänyt kotijoukkue lähtee otteluun ennakkosuosikkina ja ensimmäistä kauttaan pääsarjatasolla pelaava vierasjoukkue haastajana. Ensimmäinen peli kuitenkin osoitti sen, että helpolla pistepottia ei liigassa kasvateta.
roisto_hikisen.jpg
Täksi kaudeksi paluun KaDy-nuttuun tehnyt Mikko "Roisto" Takala ennakkoi ottelua seuraavasti.

-ACE on tuttu porukka ykkösdivariajoilta. He tulevat varmasti puolustamaan tarkasti. Kovaa saadaan kairata, jos aiotaan voitto ottaa. Vähän tässä jo jännittää, Takala tunnustaa. Fyysisen pelityylinsä lisäksi Takala on tunnettu taipumuksestaan naseviin ja valaiseviin kommentteihin.

Keskiviikon ottelua voi hyvillä mielen kutsua futsal-liigan opiskelijaderbyksi. Kampuksen Dynamo on tällä kaudella opiskelijapitoisempi kuin vielä koskaan ja ACE:n joukkue koostuu hyvin pitkälti Tampereen teknillisen yliopiston opiskelijoista. Joukkueet ovat viime vuosina kohdanneet useaan otteeseen opiskelijoiden SM-kisoissa, joissa Dynamo on ollut niskan päällä ja ACE:n pelaajien ympärille koottu FC Johtajat on jäänyt kakkosviulistin rooliin.

Keskiviikkona nähdään, mikä joukkue on futsal-liigan kovin opiskelijayhdistelmä. Tule paikan päällä seuraamaan, kuinka KaDy-hirviö kaataa vastustajansa!


Keskiviikkona 5. lokakuuta kello 19.30 Monitoimitalolla KaDy - ACE
Liput 7/4 euroa. Huom! Vain käteismaksu.


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat