30.03.2011 KaDy yhteistyöhön Jyväskylän ammattikorkeakoulun kanssa
13.6.2019 18:09 Uutiset / Jaoston pääsivusto

KaDy yhteistyöhön Jyväskylän ammattikorkeakoulun kanssa

30.03.2011

Futsal-liigakauden menestyksekkäästi päättänyt Kampuksen Dynamo on solminut uuden yhteistyösopimuksen Jyväskylän ammattikorkeakoulun (JAMK) kanssa. Yhteistyön myötä JAMK tulee olemaan näkyvästi mukana seuran opiskelija-joukkueen toiminnassa; niin KaDy:n järjestämissä opiskelijoiden futsalin SM-kisoissa Jyväskylässä 31.3.-2.4. kuin mahdollisesti Tampereella 16.-24.7. järjestettävissä opiskelijoiden EM-kisoissa, joihin seuran opiskelijajoukkue vielä havittelee edustuspaikkaa.

jamk-sopimus.jpg

(Kuva: JAMK oli näkyvästi tukemassa jo KaDy:n opiskelija-joukkueen OEM-kisamatkaa Kroatiaan heinäkuussa 2010)

- JAMK hakee yhteistyösopimuksia liikuntaseurojen kanssa, koska se haluaa tukea nuorekasta urheilullista toimintaa. Etenkin, jos mukana on omia opiskelijoita, kommentoi KaDy:n opiskelijajoukkueen pelaaja – ja itsekin JAMK:n opiskelija – Arash Muridiyazd solmittua yhteistyösopimusta.

JAMK on vetovoimainen ja kansainvälinen korkeakoulu, joka on jo useana vuonna menestynyt Taloustutkimus Oy:n toteuttamassa Korkeakoulujen imagotutkimuksessa. Sijaintinsa ohella oppilaitos on saanut kiitosta juuri kansainvälisyydestään sekä nykyaikaisuudestaan. Opiskelijoita JAMK:ssa on yli 8000 ja yhteistyökumppaneita sillä on yli neljässäkymmenessä maassa ympäri maailmaa. Viimeisen kymmenen vuoden aikana korkeakoulua on myös kansainvälistänyt yli 2500 ulkomaalaista tutkinto- tai vaihto-opiskelijaa, jotka ovat tulleet Jyväskylään hyödyntämään oppilaitoksen laajaa vieraskielistä koulutustarjontaa ja työelämälähtöistä opiskelumahdollisuutta. JAMK:n koulutustarjontaan sisältyy korkeakoulututkintoon johtavaa koulutusta, ammatillista opettajakoulutusta, avoimia ammattikorkeakouluopintoja, täydennyskoulutusta sekä oppisopimustyyppistä täydennyskoulutusta nuorille ja aikuisille. Toimipisteitä korkeakoululla on Jyväskylässä ja Saarijärven Tarvaalassa.

Nyt solmittu yhteistyösopimus vahvistaa myös entisestään KaDy:n ja JAMK:n yhteistyötä OSM-kisojen järjestelyissä. Ennen sopimuksen allekirjoittamista oli KaDy kisajärjestäjänä jo ehtinyt sopimaan JAMK:n hyvinvointiyksikön liikuntasalin käytöstä yhtenä kisojen peliareenoista ja samaisen yksikön opiskelijoiden toimimisesta kisapaikkojen ensiapuhenkilöstönä.


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Tammikuu   »
Kategoriat