24.03.2011 Dynamo hopean arvoinen
SeuraJulkaistu: 13.06.2019 00.00

24.03.2011

KaDy:n soturien kaulaan pujotettiin hopeamitalit pitkän ja vaiheikkaan kauden päätteeksi Tampereella torstaina. SM-hopea ei ole häpeä, vaikka pettymyksen tunne päällimäinen onkin. Päinvastoin kausi on ollut menestys, jota sietää muistella lämmöllä pölyn laskeuduttua.

Ilves vei ratkaisevan kolmannen finaalin selvin lukemin 6-1 (3-1). Ensimmäinen puoliaika polkattiin tasaisissa merkeissä vain sillä erotuksella, että Ilves teki maalit siinä missä KaDy tuhri omat tilaisuutensa. Toisella puoliajalla KaDy ei pystynyt enää laittamaan kampoihin ylivoimaiselle vastustajalle.

Raportti ja tilastot julkaistaan perjantai-illan aikana.

Onnittelut Ilvekselle ansaitusta mestaruudesta! Ensi vuonna katsotaan kortit uudestaan.