13.03.2011 ENNAKKO: GFT hakee hyvitystä eiliselle tappiolleen
SeuraJulkaistu: 13.06.2019 00.00

13.03.2011 ENNAKKO: GFT hakee hyvitystä eiliselle tappiolleen

13.03.2011

Raportti eilisestä ottelusta GFT-KaDy 2-3 (2-1).

Dynamo haki eilen erävoiton mestarisuosikki GFT:stä. Voitolle antoi erityisen historiallisen painoarvonsa se, että GFT oli ennen eilistä ainoa joukkue, jota vastaan KaDy on pelannut poistumatta kertaakaan voittajana kehästä.

- Kyllä, vahvistan tämän tilastollisen anomalian ja sen korjaantumisen, KaDy-manageri Smaug Kytölä kertoo myhäillen. - Kaikki KaDy-historian aikana kohtaamamme joukkueet olemme nyt voittaneet vähintään kerran.

Tänään KaDy ja GFT kohtaavat Monnarilla, jossa panoksena on finaalipaikka. Espoolaisille kelpaa vain voitto, sillä tappio tietäisi "kultaisten" kauden ennenaikaista päättymistä. Koska KaDy:llekin kelpaa ottelusta vain voitto - jonka myötä Jyväskylässä pelattaisiin Futsal-Liigan finaaleja viikon päästä - voidaan sanoa, että joukkueilla ristiriitaiset intressit.

kady_loiske.jpg

Riittääkö hurjassa nosteessa olevan KaDy-Hirviön taistelutahto monissa liemissä keitetyn GFT:n kaatamiseen? Millaisia mahtikäskyjä pudotuspelien arvopelaaja Tomi "Loiske" Lahtisen (kuvassa) vasen jalka tänään antaa?

Tätä et halua "missata"! Tervetuloa Monnarille!


Su 13.3.2011 klo 15 alkaen,
Futsal-Liigan 2.välieräottelu:

KaDy - Golden Futsal Team (Espoo)

Liput: 6/3 euroa (kausikortilla ilmaiseksi)

Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.