10.02.2011 ENNAKKO: KaDy kaipaa voittoja, Jukka Kytölä tekee paluuta
13.6.2019 15:31 Uutiset / Jaoston pääsivusto

ENNAKKO: KaDy kaipaa voittoja, Jukka Kytölä tekee paluuta

10.02.2011

Kaksi edellistä otteluaan hävinnyt Kampuksen Dynamo hakee lisäpisteitä kotihallissaan viikonlopun molempina päivinä. Dynamo on edelleen liigan viidennellä sijalla, mutta hyvään vireeseen yltynyt PoPa sekä TPK hengittävät niskaan vain kolmen pisteen päässä. Dynamon paikka jatkopeleissä ei ole missään nimessä varma, mutta täysin omissa jaloissa.

-Jännäksi menee viimeisillä kierroksilla. Vielä joulun aikaan tuntui siltä, että pelataan pelkästään pudotuspelien kotiedusta. Nyt tilanne on se, että pelataan pudotuspeleihin pääsystä. Tuohon tavoitteeseen tarvitaan viikonloppuna ainakin toisesta ottelusta voitto ja mielummin neljä tai kuusi pistettä koko viikonlopusta, KaDy-valmentaja Samu Kytölätoteaa.

Edessä kaksi tiukkaa vääntöä

Dynamo hakee ensimmäistä pistepottia lauantaina TP-Kaarlea vastaan. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran kolmisen viikkoa sitten, kun Dynamo haki Kokkolasta tuliaisiksi 7-4 vierasvoiton. TP-Kaarlen paidassaa viilettää myös yksi dynamolaisille tuttu pelimies.

-TP-Kaarle on liigatason joukkue, mutta etenkin vieraissa se on meitä pykälän heikompi joukkue. Heillä on kuitenkin kova hyökkäys, joten helpolla ei pisteitä tuosta pelistä saada. KaDy-opiskelijoista tutta Jarkko "Jaroslaw" Ojala on nuoresta iästään huolimatta jo osoittanut kyntensä liigatasolla TP-Kaarlen paidassa, Kytölä sanoo.

Sunnuntaina Dynamo mittaa Sievi Futsalin taidot. Kytölä varoittaa vierailijoiden iskukyvystä ja ennustaa ottelusta kovaa taistelua. KaDy-puolustus saa sunnuntaina olla tarkkana yhden futsal-liigan vaarallisimman pelaajan, Radik Akhmetkhanovin kanssa.

-Sievi on paha vastustaja kenelle tahansa. Odotan fyysistä ja tarkkaa kamppailua, jossa on jo viitteitä pudotuspelien mentaliteetista. Radik on ainakin tilastojen valossa yksi liigan valovoimaisimmista pelaajista ja hänen kanssaan meidän täytyy olla tarkkana, Kytölä toteaa.

Veljessarjan nuorin palaa pelikentälle

Vain neljässä liigaottelussa peliminuutteja tällä kaudella kerännyt Jukka Kytölä palaa todennäköisesti kotiyleisön eteen viikonloppuna. Polvivaivasta kärsinyt Kytölä on ollut sivussa marraskuusta lähtien, mutta lauantaina hän on valmis pelaamaan.

-Lauantaina vapautuu kolmen kuukauden endorfiinit. Odotan viikonlopulta kuutta pistettä, "Kajuk" hehkumoi.


KaDy - TP-Kaarle 12.2 kello 15.00 alkaen. Liput 3/6 euroa.

KaDy - Sievi Futsal 13.2 kello 13.00 alkaen. Liput 3/6 euroa.


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat