12.01.2011 KaDy II liigaviikonlopun esiottelussa
SeuraJulkaistu: 13.06.2019 00.00

12.01.2011 KaDy II liigaviikonlopun esiottelussa

12.01.2011

Lauantaisen KaDy:n ja GFT:n liigakamppailun esiotteluna nähdään paikallista piirisarjatason parkettivalssia, kun KaDy II kohtaa arkkivihollisesta arkiviholliseksi muuntumassa olevan US Skädämin klo 12:00 Monnarilla.



KaDy II:n menestysmahdollisuudet sarjassa ovat menneet, joten ottelussa ei ole punamustille kummoista panosta. Sen sijaan Skädämin urhoille kyse on lähes elämästä ja kuolemasta, sillä joukkue tarvitsee voiton pitääkseen mestaruuden ja nousukarsinnat omissa käsissään. Skädämin painetta lisää havainto siitä, että sarjakärki FC Liikunta on selvästi lämmennyt ajatukselle Ykkösen karkeloista.smaug3.jpg



KaDy II ei edelleenkään ole hävinnyt Skädämin edustukselle. Ensimmäisellä sarjakierroksella pisteet tasattiin väsyneessä aamuottelussa. Moisella tilastolla ei kuitenkaan ole pienintäkään syytä leveillä, jos aikakirjoista löytyy tappio Skädäm Akatemialle.



(Kuva: Samu Kytölä on rutinoitunut Skädämin-kaataja)



KaDy:n pelaaja-manageri Smaug Kytölä suostui ottelun alla raottamaan sanaista arkkuaan vain hieman.
- Vastassa on hyvä ja voitontahtoinen joukkue. Haluaisin nostaa vastustajan leiristä erityisesti yhden nimen esille. Juuso "Anoppi" Mattila on hieno mies ja kova tekemään töitä keskisuomalaisen futsalin eteen.



Otteluun on vapaa pääsy.

Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.