04.01.2011 ENNAKKO: KaDy palaa pistejahtiin Sievissä
SeuraJulkaistu: 13.06.2019 00.00

04.01.2011 ENNAKKO: KaDy palaa pistejahtiin Sievissä

04.01.2011

Kampuksen Dynamon huili liigaotteluista venähti peräti 39 päivän mittaiseksi. Loppiaspäivänä koittaa kuitenkin paluu tositoimiin, kun joukkue matkustaa Sieviin taistelemaan sarjapisteistä.

Samalla kun KaDy on viettänyt vapaita viikonloppuja liigasta, Sievi Futsal on kerännyt pisteitä ja kiivennyt sarjataulukossa jo neljänneksi. Nousijajoukkue on parhaillaan viiden ottelun mittaisessa voittoputkessa, sillä se on kerännyt viime kierroksilta täydet pisteet niin PoPa:lta, Mad Maxilta, FTK:lta kuin kahteen otteeseen TP-Kaarleltakin.

Sarjataulukon perusteella torstain ottelusta voi odottaa tasaista kamppailua. Kolme ottelua vähemmän pelannut KaDy on kolme pistettä Sieviä jäljessä.

Myös KaDy:lla on alla useampi voitto, sillä joulukuun harjoitusotteluissa kaatuivat selvin numeroin paikallinen jalkapalloylpeys JJK (8-3) sekä FC Liikunta (12-3). Myös viimeisin liigakamppailu marraskuulta PoPa:a vastaan kääntyi kotiluolassa riemukkaaseen 3-2 voittoon.

Pitkän tauon aikana KaDy:n sairastupa on tyhjentynyt ja joukkue lähtee Sieviin iskukykyisenä ja täydellä kokoonpanolla. Pitkäaikaispotilaiden lisäksi sivuun joutuu loukkaantumisen takia jäämään vain polveaan edelleen poteva Jukka Kytölä.

Viime aikoina Sievin kokoonpano on aavistuksen heikentynyt, sillä espanjalainen Carlos Dominguez palasi joulukuussa kotimaahansa ja vahvasti viime ottelut pelannut Ville Saxman muutti juuri takaisin Myllykoskelle jalkapallotreenien pariin. Joukkueessa riittää silti vaarallisia pelaajia, sillä keltapaitojen riveissä taiteilee muiden muassa liigan pistepörssiä tehoin 13+9 johtava Radik Akhmetkhanov (????? ??????????).

jurek.jpg

Sievi on tuttu vastustaja KaDy:lle jo Ykkösen pohjoislohkon ajoilta, mutta yksi dynamolainen odottaa kohtaamista erityisellä mielenkiinnolla. Juha Korhonen (kuvassa) on pelannut vuosia jalkapalloa Sievi Futsalin kanssa saman organisaation alla toimivassa FC YPA:ssa ja kohtaa nyt ensimmäistä kertaa vanhoja pelikavereitaan parketilla.

Vastassa on paljon tuttuja pelaajia. On ollut mukava nähdä, että heidän peli kulkee liigassa, mutta loppiaisena vastustajan voittoputkelle pitää saada piste, Korhonen sanailee.

Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.