11.12.2010 Oho! Tolvanen piipahtaa LA-VE-paidassa
13.6.2019 14:31 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Oho! Tolvanen piipahtaa LA-VE-paidassa

11.12.2010 12:30

Hienoa debyyttikauttaan KaDy:ssa pelaava Kimmo Tolvanen siirtyy määräaikaisella siirrolla Futsal-Ykkösessä kituuttavaan LA-VE:iin. "Kimble" pukee ex-seuransa paidan ylleen kahden ottelun ajaksi: tänään lauantaina 11.12. LA-VE mittaa Helsingissä Zenithin kunnon ja huomenna sunnuntaina vastassa on SoFo. Tolvasen ammattitaito tulee tarpeeseen, sillä LA-VE kyykkii tällä hetkellä sarjataulukon toiseksi viimeisellä sijalla.

kimble_zagreb.jpg

(Kuva: "Kimble" Tolvanen tarttui KaDy-haaviin kesän opiskeljoiden EM-kisoista, joissa mies valittiin KaDy-opiskelijoiden arvokkaimmaksi pelaajaksi.)

Käyn vähän auttamassa vanhaa seuraani, kun pyysivät. KaDy:lla on joulukuussa vain yksi ottelu, eikä välttämättä sitäkään, jos Ilves-peliä ei pelata tämän vuoden puolella. Tämä on tällaista taistelua otteluohjelman järjettömyyttä vastaan; tuntumaa täytyy pitää yllä, Tolvanen perustelee laskelmoitua "syrjähyppyään".

Tolvanen on tehnyt tällä kaudella tehot 0+0=0. Ihmeellistä kyllä, mies on silti KaDy:n sisäisessä +/? -tilastossa aivan piikkipaikoilla. Luottomies kun on ollut kentällä ainoastaan yhden vastustajan maalin aikana tällä kaudella. KaDy:ssa "Kimble" tunnetaankin miehenä, jolle ei koskaan tapahdu mitään.

Ei se mikään salaisuus ole: tehoja tässä lähdetään hakemaan myös. Kotiin ei ole tulemista ilman tehopisteen tehopistettä, Tolvanen linjaa.

Katsotaan miten miehen ja LA-VE:n käy!


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat