16.11.2010 ENNAKKO: KaDy II - PJK
SeuraJulkaistu: 13.06.2019 00.00

16.11.2010 ENNAKKO: KaDy II - PJK

16.11.2010

KaDy II jatkaa cup-tuhkimotarinaansa kotoisalla Huhtaharjulla keskiviikkoiltana klo 19:00. Futsal cupin 4. kierroksen jännärissä vastaan asettuu taas Ykkösen joukkue Tampereen seudulta, tällä kertaa Pirkkalan Jalkapalloklubi (PJK).



Otteluun on vapaa pääsy.



Miten tähän on tultu ja muuta taustatietoa



Kolmannella kierroksella mukaan cup-junaan hypännyt PJK voitti vieraissa turkulaisen piirisarjajoukkue KF Kosovan jatkoajalla. KaDy II puolestaan on tiputtanut LPK:n ja ACE:n hyvien esitysten jälkeen.



Cup-koitosten välisten piirisarjanuhjausten ansiosta KaDy II:n kausi on kokonaisuutena ollut melkoista vuoristorataa - syttyykö joukkue taas parhaimpaansa cup-huumassa ja altavastaajan asemassa? Myös PJK:n kausi on alkanut ailahtelevasti; kasassa on viidestä Ykkösen kamppailusta kaksi voittoa, yksi tasapeli ja kaksi tappiota.



PJK on perinteisesti ottanut kuokkaan Huhtiksella, mutta silloin on kentällä ollut KaDy:n edustuslaivue. Toisaalta Ykkösen PJK:ta huomattavasti paremmin aloittanut ACE taipui KaDy II:n käsittelyssä, joten isäntien luotto omiin kykyihin on varmasti korkealla.

Nälkä kasvaa syödessä



Pelaaja-valmentaja-manageri Samu Kytölä uskoo joukkueensa mahdollisuuksiin, vaikka myöntää vastustajan kovuuden.
- PJK on jo rutinoitunut Ykkösen joukkue, jolta löytyy laajasti tulivoimaa hyökkäyspäästä. Toisaalta sen puolustuspeli ei ole yhtä organisoitua kuin esimerkiksi ACE:n. Jos pelikuri säilyy ja henkilökohtaiset virheet minimoidaan, ovat mahdollisuudet päästä jatkoon jokseenkin 50-50. Varmasti jännittävä cup-taisto on luvassa, "Smaug" makustelee.



KaDy II on vain voiton päässä tavoitteestaan eli paikasta kahdeksan parhaan joukossa. "Smaug" uskoo, että halua löytyy pidempäänkin putkeen.
- Jos voitetaan tämä, niin varmasti halutaan tavoitella paikkaa Vantaan välierä- ja finaaliviikonlopulta. Nämä pelit ovat paitsi arvokkaita an sich, myös täydentävät oivallisesti suppeaa piirisarjaamme, "Smaug" jatkaa.



Lisämaustetta ennakkospekulaatioihin tuo ex-KaDy Tamás Gruborovics, joka on bongattu Jyväskylästä. "Grubo" on edustuskelpoinen, sillä hän on pysynyt valassaan: joko KaDy tai futsalselibaatti. "Smaug", nähdäänkö "Grubo" kentällä?
- En kommentoi. Sen voin kuitenkin sanoa, että saamme kasaan kovan nipun.



Tervetuloa Huhtaharjulle!

Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.