16.11.2010 ENNAKKO: KaDy II - PJK
13.6.2019 13:16 Uutiset / Jaoston pääsivusto

ENNAKKO: KaDy II - PJK

16.11.2010

KaDy II jatkaa cup-tuhkimotarinaansa kotoisalla Huhtaharjulla keskiviikkoiltana klo 19:00. Futsal cupin 4. kierroksen jännärissä vastaan asettuu taas Ykkösen joukkue Tampereen seudulta, tällä kertaa Pirkkalan Jalkapalloklubi (PJK).Otteluun on vapaa pääsy.Miten tähän on tultu ja muuta taustatietoaKolmannella kierroksella mukaan cup-junaan hypännyt PJK voitti vieraissa turkulaisen piirisarjajoukkue KF Kosovan jatkoajalla. KaDy II puolestaan on tiputtanut LPK:n ja ACE:n hyvien esitysten jälkeen.Cup-koitosten välisten piirisarjanuhjausten ansiosta KaDy II:n kausi on kokonaisuutena ollut melkoista vuoristorataa - syttyykö joukkue taas parhaimpaansa cup-huumassa ja altavastaajan asemassa? Myös PJK:n kausi on alkanut ailahtelevasti; kasassa on viidestä Ykkösen kamppailusta kaksi voittoa, yksi tasapeli ja kaksi tappiota.PJK on perinteisesti ottanut kuokkaan Huhtiksella, mutta silloin on kentällä ollut KaDy:n edustuslaivue. Toisaalta Ykkösen PJK:ta huomattavasti paremmin aloittanut ACE taipui KaDy II:n käsittelyssä, joten isäntien luotto omiin kykyihin on varmasti korkealla.

Nälkä kasvaa syödessäPelaaja-valmentaja-manageri Samu Kytölä uskoo joukkueensa mahdollisuuksiin, vaikka myöntää vastustajan kovuuden.
- PJK on jo rutinoitunut Ykkösen joukkue, jolta löytyy laajasti tulivoimaa hyökkäyspäästä. Toisaalta sen puolustuspeli ei ole yhtä organisoitua kuin esimerkiksi ACE:n. Jos pelikuri säilyy ja henkilökohtaiset virheet minimoidaan, ovat mahdollisuudet päästä jatkoon jokseenkin 50-50. Varmasti jännittävä cup-taisto on luvassa, "Smaug" makustelee.KaDy II on vain voiton päässä tavoitteestaan eli paikasta kahdeksan parhaan joukossa. "Smaug" uskoo, että halua löytyy pidempäänkin putkeen.
- Jos voitetaan tämä, niin varmasti halutaan tavoitella paikkaa Vantaan välierä- ja finaaliviikonlopulta. Nämä pelit ovat paitsi arvokkaita an sich, myös täydentävät oivallisesti suppeaa piirisarjaamme, "Smaug" jatkaa.Lisämaustetta ennakkospekulaatioihin tuo ex-KaDy Tamás Gruborovics, joka on bongattu Jyväskylästä. "Grubo" on edustuskelpoinen, sillä hän on pysynyt valassaan: joko KaDy tai futsalselibaatti. "Smaug", nähdäänkö "Grubo" kentällä?
- En kommentoi. Sen voin kuitenkin sanoa, että saamme kasaan kovan nipun.Tervetuloa Huhtaharjulle!


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat