13.09.2010 VALINTA: Neljä miestä maajoukkue-ehdokasleirille
12.6.2019 23:52 Uutiset / Jaoston pääsivusto

VALINTA: Neljä miestä maajoukkue-ehdokasleirille

13.09.2010

Futsalmaajoukkueen päävalmentaja Jouni Pihlaja on kutsunut 17.–19.2010 Eerikkilässä pidettävälle maajoukkue-ehdokasleirille 20 pelaajaa, joista neljä on Kampuksen Dynamosta.

Viime kauden maajoukkuedebytanttien Jukka Kytölän ja Matias Juvosen seuraksi kutsun saivat ensikertalaisina Mikko Kytölä ja Niila-Ville Laitinen. Lisäksi tuore KaDy-vahvistus Riku Pelkonen on varasijalla. Laitisen ja Pelkosen myötä listan kuudesta maalivahdista – neljästä valitusta ja kahdesta varavalitusta – kolmasosa on Dynamosta.

Leiri toimii valmistautumisena 14.–15.10. pelattavaan kaksoismaaotteluun Maltaa vastaan. On siis hyvinkin mahdollista, että osa KaDy-perheestä viettää syyslomansa välimerellisissä tunnelmissa.

Hyvän kauden pelannut Niila-Ville Laitinen lähtee innoissaan haistelemaan maajoukkuetoiminnan tuulia.
- Pääsen Maltalle tai en, tämä on minulle hieno tilaisuus näyttää osaamistani ja oppia lisää. KaDy-kutsujen määrä kertoo myös siitä, että täällä on tehty hyvää työtä. Erityisen tyytyväinen olen uutena mukaan tulleisiin maalivahtitreeneihin, joiden hedelmiä saamme toivottavasti poimia alkavalla kaudella. Kunpa posti ehtisi polkaista netistä tilaamani leikatut (maalivahdin) hanskat ennen leiriä, ”Nippe” tunnelmoi Vaajakosken tähtitaivaan alla.


Lisätietoa: futsal.fi

   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat