18.02.2010 Piiri-cupin finaali: vielä kerran, KaDy!
12.6.2019 13:51 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Piiri-cupin finaali: vielä kerran, KaDy!

18.02.2010

Vancouverin olympialaisista viis - piiri-cupin finaali on käsillä! Doupattujen ja tekopirteiden narsistien tuijottaminen ruudun välityksellä ei vedä vertoja rehdille ruohonjuuritason futsalille paikan päällä.

Lauantain finaaliin on avauskierroksen rönsyilevästä seoksesta tislattu KaDy II ja US Skädäm. Lisäpanosta kauden päätösotteluun tuo piirin lupaus palkita voittaja pokaalilla. Kakkosdivarin imaginäärisen pokaalin - piiri ei palkinnut voittajia - mentyä sivu suun Dynamo saa toisen mahdollisuuden uusintaa kadylaisuuteen olennaisesti kuuluvaa voittamisen kulttuuria.

KaDy II ja Skädäm eivät ole kohdanneet tällä kaudella. KaDy II hävisi toki sarjassa Skädämin Akatemialle, mutta tästä anomaliasta ei kannata vetää kovin pitkälle meneviä johtopäätöksiä. KaDy:n liigavetoinen miehistö puolestaan pieksi syksyn harjoitusottelussa Skädämin, mutta lauantain finaalissa kentällä ei juurikaan nähdä liigapelaajia.
- Vaikka säännöt eivät liigapelaajien esiintymistä tässä kilpailussa rajoita, lähdemme peliin kakkosjoukkueen rungolla, jota täydennämme maltillisesti 2-4 täsmävahvistuksella. Tavoitteena on palata Kakkosen tappiollisen finaalin jäljiltä voittokantaan, ja pokaali kiinnostaa aina, artikuloi pelaaja-valmentaja Samu Kytölä.

Tervetuloa Huhtaharjulle la 20.2. klo 15:00. Ei pääsymaksua.

Linkit:
US Skädäm


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat