28.01.2010 ENNAKKO: Dynamo taistelee pudotuspelipaikasta!
12.6.2019 12:47 Uutiset / Jaoston pääsivusto

ENNAKKO: Dynamo taistelee pudotuspelipaikasta!

28.01.2010

KaDy saa lauantaina vastaansa sarjakakkosen Oulun Tervarit, joka on kaatanut Dynamon tällä kaudella jo kahdesti: liigassa 6-2 ja cupissa 5-8 (ja.). Vierailijajoukkue on tehnyt liigan joukkueista eniten maaleja, ja sen riveissä pelaa muun muassa sarjan pistepörssin kärkinimi Adrian Rizvani, joten haaste tulee olemaan vaikeimmasta päästä.

Dynamo jatkaa kamppailuaan pudotuspelipaikasta, ja lauantain pelistä joukkue tarvitsisi täyden pistepotin. Kahdesta edellisestä ottelustaan KaDy saalisti vain yhden pisteen, joten lauantaina kelkan on käännyttävä.
- Olemme pudotuspelipaikan suhteen jo aika lailla puun ja kuoren välissä. Tarvitsemme Tervarit-pelistä täyden pistepotin, jotta voimme jatkaa kamppailua. Ampumahiihtotermein voisi sanoa, että kaikki varapatruunat on nyt käytetty, miettii ottelun ennakkoasetelmia joukkueen valmentaja Tero Kelhälä.
- Mitään pakonomaista suoritusta emme kuitenkaan lähde tekemään, vaan pelaamme aivan niin kuin tähänkin asti. Hyvä liike ja iloinen peli-ilme ovat meidän vahvuuksiamme. Viime peleissä myös yleisö on ollut mahtavasti mukana tukemassa joukkuetta, joskin Huhtaharjun sali alkaa kapasiteetiltaan jo käydä meille pieneksi, Kelhälä jatkaa.

Lauantaina pelataan Huhtaharjun hornankattilassa isoista asioista. Tervarit haluaa varmasti varmistaa itselleen paikan pudotuspeleihin ja siellä kotiedun välieriin. KaDy puolestaan taistelee kynsin hampain unelmastaan pelata mitalipeleissä. Kampuksen Dynamo vs. Tervarit, osa kolme, tänä lauantaina!

KaDy - Tervarit
Launtaina 30.1 klo. 15.00, Huhtaharjun koululla
Liput 2/5e

Linkit:
Sarjataulukko
Tervarit


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat