22.01.2010 ENNAKKO: Väsyneellä jalalla Mad Maxin kaatoon
12.6.2019 12:39 Uutiset / Jaoston pääsivusto

ENNAKKO: Väsyneellä jalalla Mad Maxin kaatoon

22.01.2010

Dynamo pelaa huomenna lauantaina kotiottelun Ilvestä vastaan. Sunnuntaiaamuna punamusta retkue suuntaa kohti Tamperetta, jossa vastaan asettuu pudotuspelipaikkansa varmistamista tavoitteleva Mad Max. Ottelu on merkattu pelattavaksi jo klo 13, joten palautumisaika on KaDy-kasakoille kovin lyhyt. Mad Maxilla ei ole peliä lauantaina, joten pelin henki on selvä: KaDy pyrkii mahdollisimman ekonomiseen peliin maxien yrittäessä hyödyntää vieraiden väsymystä.

Ottelua on KaDy:n aloitteista yritetty siirtää pelattavaksi viikolle jo useampaan otteeseen, mutta vastaus on viipynyt syystä tai toisesta.
- Juttelin Mad Maxin joukkueenjohtajan kanssa, kun he olivat vieraisilla täällä Jyväskylässä, ja hän lupasi yrittää järjestää ottelusiirron. Mitään ei kuulunut, joten lähetin sähköpostitiedustelun aiheesta joukkueen yhteyshenkilölle. Vastausta ei ole kuitenkaan tullut, vaikka olen ehtinyt lähettää vielä kaksi lisätiedusteluakin samaiselle yhteyshenkilölle, KaDy-valmentaja Smaug Kytölä kertaa ja siirtyy luontevasti ihmettelyn rekisteriin:
- Mad Max on ehkä ammattimaisimmin organisoitu joukkue Futsal-Liigassa. Ei kai ole liikaa oletettu, että myös yhteydenpitoasiat olisivat ammattimaisuuden vaatimalla tasolla?

Sarjatilanne on tällä hetkellä varsin kutkuttava: käytännössä viisi joukkuetta taistelevat pudotuspelipaikoista, joten yhden on jäätävä runkosarjan päätyttyä rannalle ruikuttamaan. Mad Max on ollut huimassa vireessä viime aikoina. Edellisviikonloppuna maajoukkuevalmentaja Jouni Pihlajan ryhmä kyykytti kotonaan niin FTK:ta (7-2) kuin sarjakakkosena keikkuvaa Tervareitakin (8-2).
- Uskon, että pelistä tulee vähämaalinen ja äärimmäisen tiukka. Emme missään nimessä päästä Mad Maxia ilmaiseksi pisteille, Smaug Kytölä ennakoi.

Linkit:
Mad Max
Sarjataulukko


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat