17.01.2010 KaDy:n liigapaikka selviö
SeuraJulkaistu: 12.06.2019 00.00

17.01.2010 KaDy:n liigapaikka selviö

17.01.2010

Futsal-Liigassa debyyttikauttaan pelaava Kampuksen Dynamo varmisti lauantain voitollaan Ruutupaidoista sarjapaikkansa.

Matematiikan tutkijakoulutettava Heikki Seppälä (University of Jyväskylä) vahvistaa asian.
- Ruutupaidoilla ja Loiskeella ei enää ole matemaattista mahdollisuutta ohittaa Dynamoa. Ruutupaidoilla on jäljellä neljä ottelua, mutta KaDy-hirviö on repäissyt vaasalaisiin jo 14 pisteen kaulan. Loiskeen kuusi ottelua puolestaan eivät riitä kuromaan umpeen punamustien 20 pisteen etumatkaa. Näin ollen KaDy on vähintään kahdeksas ja välttää karsintapaikan, piiskatukkainen futsal-ikoni Seppälä kalkyloi hymyssä suin.

KaDy:n valmennusjohto asetti ennen kauden alkua tavoitteeksi sarjapaikan säilyttämisen. Kun tavoite saavutettiin jo seitsemän kierrosta ennen sarjan päätöstä, voidaan loppukausi pelata paineettomasti.
- Pelaamme täysillä loput pelit ja katsomme, mihin se riittää. Playoff-paikka on yhä mahdollinen, mutta ennakko-oletuksiin nähden kautemme on ollut menestys, vaikka jäisimmekin rannalle ruikuttamaan. Tällä hetkellä peli kulkee erinomaisesti, mutta paineita emme playoff-paikasta aio ottaa, päävalmentaja Tero Kelhälä aprikoi.


Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.