15.01.2010 ENNAKKO: KaDyn härkäviikonloppu huipentuu sunnuntaina
12.6.2019 12:34 Uutiset / Jaoston pääsivusto

ENNAKKO: KaDyn härkäviikonloppu huipentuu sunnuntaina

15.01.2010

Lauantaisen Ruutupaidat-väännön jatkeeksi Dynamo saa sunnuntaina kotiluolaansa porilaisvieraita, kun PoPa saapuu testaamaan Huhtaharjun parketin liukkauden. Joukkueet ovat kohdanneet kuluvan kauden aikana jo kahdesti, ja molemmill kerroilla KaDy on vetänyt pidemmän korren. Syyskuun harjoitusottelu Jyväskylässä päättyi KaDyn hyväksi 4-2, ja marraskuun alun sarjaottelussa Dynamo kävi hakemassa Porista pisteet lukemin 2-3. Huomionarvoista on, että molemmissa otteluissa PoPa karkasi alussa kahden maalin johtoon ennen punamustien kirin alkamista.

KaDy on pelannut sarjanousijaksi väkevän alkukauden, joka oikeuttaa taulukossa viidenteen sijaan (ennen lauantain Ruutupaidat-ottelua). Play off -paikkakaan ei ole kotijoukkueella kaukana, mutta KaDy voi päävalmentaja Tero Kelhälän mukaan lähteä loppukauden otteluihin ilman suurempia paineita, sillä ensisijainen tavoite - sijoittuminen kahdeksan parhaan joukkoon - on jo käytännössä saavutettu.

PoPa sen sijaan on alisuorittanut pahasti ennakko-oletuksiin nähden, ja porilaiset majailevatkin sarjataulukossa vasta sijalla yhdeksän, toisin sanoen karsijan paikalla. Potentiaalia joukkueesta kuitenkin löytyy: maajoukkueenkin mukana kuluvalla kaudella pyörineet Sami Rantala(tehot Liigassa 11+3) ja Jarkko Reinikka (4+8) ovat olleet hyvässä vireessä. Valmentajanvaihdos saattaa myös tuoda lisävirtaa vierasjoukkueeseen.

KaDy lähtee otteluun lähes parhaalla miehistöllään, kun jopa pitkäaikaispotilas Markus Vanninen nousee pelaavaan kokoonpanoon. Ainoastaan Arash Muridiyazd on loukkaantuneena sivussa, ja Tomi Lahtisen tilanne on epävarma. Vaikka Dynamoa saattaa rasittaa edellispäivän Ruutupaidat-ottelu, tulee kotijoukkue taistelemaan sarjapisteistä kynsin hampain - erityisesti kotiyleisönsä edessä myyttisellä Huhtaharjulla, jossa vierailijoilta on useimmiten jäänyt vain luu
käteen.

Futsal-Liigaa
Huhtaharjun koululla
17.1.2010 klo 15 alkaen
KaDy - PoPa
Liput 5/2 €


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat