04.11.2009 ENNAKKO: Kaatuuko myös viime kauden pronssijoukkue KaDy:n käsittelyssä?
11.6.2019 12:36 Uutiset / Jaoston pääsivusto

ENNAKKO: Kaatuuko myös viime kauden pronssijoukkue KaDy:n käsittelyssä?

04.11.2009

KaDy jatkaa pitkää vieraskiertuettaan liigassa lauantaina Porissa, jossa tavoitteena on jatkaa alkukauden hyviä tuloksia. Edellisessä pelissä Dynamo kaatoi hurjan kamppailun jälkeen FS Ilveksen maalein 2-3 ja sai jälleen muistuksen siitä, ettei liigassa ole yhtään helppoa peliä, etenkään vieraskentällä.

Kauden kolmesta ensimmäisestä ottelustaan PoPa on voittanut yhden ja hävinnyt kaksi. Edellisellä kierroksella se joutui tunnustamaan kotiluolassaan Tervarit paremmakseen luvuin 2-4. Dynamoa vastaan asettuu siis varmasti ärsytetty ja voittoa janoava ryhmä.

Kampuksen Dynamo saa jalkeille lähes parhaan mahdollisen ryhmityksen, ainostaan alavatsavammasta kärsivä joukkueen kapteeni Mikko Kytölä on pieni kysymysmerkki. Tosin tätä taituria joutuvat valmentajat usein pitämään väkipakolla poissa jopa harjoituksista, eli aivan pikkuvamman takia mies ei peliä jätä väliin.
kadyhir2.jpg

Valmentaja Tero Kelhälä korostaa valmistautumisen tärkeyttä ennen lauantain koitosta.
- Lähdemme tekemään nöyrästi töitä ja hakemaan hyvää tulosta. Minun papereissani PoPa on alkukauden osalta alisuorittanut todelliseen tasoonsa verrattuna, joten varmasti erittäin kova porukka tulee vastaan. Viime kauden pronssijoukkueena PoPa on ottelussa ennakkosuosikki, mutta jos pelaamme omalla tasollamme, on kaikki mahdollista, valmentaja pohtii.

KaDy on saanut voittotilinsä auki liigassa, ja samaa sarjaa on tarkoitus jatkaa PoPa:n kustannuksella. Viime pelissä kaksi maalia iskenyt Aki Miettinen on selvästi löytämässä hyvää virettä, mutta jatkaako mies lauantaina siitä, mihin viime pelissä jäi?
KaDy FUTSAL::.Onlinen mielestä vastaus on ehdoton "kyllä!".

Linkit:

futsal.fi

PoPa


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat