20.10.2009 KaDy väkevästi esillä tiedotusvälineissä ja kampuksella
11.6.2019 12:10 Uutiset / Jaoston pääsivusto

KaDy väkevästi esillä tiedotusvälineissä ja kampuksella

20.10.2009

Sanomalehti Keskisuomalainen julkaisi tänään tuhdin ennakon Kampuksen Dynamon tulevasta liigakaudesta. Jutussa haastatellaan valmentaja Tero Kelhälän lisäksi Teemu Pulkkista, joka on muuten parantunut nivusvammastaan sopivasti ennen kauden alkua.

Kelhälä äityy "Keskarin" jutussa ajoittain kärkevän poleemiseksi - eritoten puhuessaan joukkueensa vahvuuksista ja heikkouksista: "Nimenomaan puolustus tuntuu välillä oireilevan meillä. Hyökkäys sen sijaan luistaa kuin rasvattu." Tämä oli vain maistiainen Kelhälän jylhästä paalutuksesta.

Dynamo on myös vahvasti esillä yhteistyökumppaninsa Jyväskylän yliopiston viestinnässä. Yliopiston etusivulta pääsee ajankohtaista-palstan linkin kautta lukemaan pelaaja-valmentaja Smaug Kytölän mietteitä lauantaina 24.10 pelattavasta Futsal-Liigan avausottelusta, jossa punamusta veturi haastaa kotiparketillaan Mad Maxin.

Jyväskylän yliopiston tiedotus: "Kampuksen Dynamo joutuu tiukkaan testiin heti avausottelussa"

Sonaatin - niin ikään Dynamon yhteiskumppanin - opiskelijaravintola Lozzissa arvotaan huomenna keskiviikkona Sonaatin kyselyyn vastanneiden kesken pääsylippuja KaDy - Mad Max -otteluun. Jo tänään oli asiakkailla mahdollisuus osallistua kyselyyn.


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat