KaDylle tunnustusta Keski-Suomen Urheilugaalassa
28.1.2019 18:56 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Kampuksen Dynamon edustusjoukot Urheilugaalassa

Kampuksen Dynamon historiallinen Suomen mestaruus Futsal-liigassa kauden 2017-2018 pääteeksi toi sille “Vuoden urheiluteko”-tunnustuksen Palloliiton toimesta Keski-Suomen Urheilugaalassa perjantai-iltana. Miesten edustusjoukkue puolestaan pokkasi “Vuoden Joukkue” - palkinnon. Tämä on hieno tunnustus urheilukaupunkina tunnetussa Jyväskylässä, jossa on useita eri lajien pääsarjatason joukkueita.

Futsal-liigan mestaruutta päästiin juhlimaan Jyväskylässä viime kauden päätteeksi, kun KaDy voitti finaaleissa Leijona FS:n otteluvoitoin 3-1. Kova työ tuotti tulosta, ja hopeamitali kirkastui vihdoin kultaiseksi. Joukkue on tehnyt hurjasti töitä tälläkin kaudella menestyäkseen tulevinakin vuosina. Futsal-ammattilaisena pelaaminen on Suomessa harvinaista, ja moni tekeekin päivätyötä muualla. Töiden yhdistäminen tiukkaan treeni- ja pelitahtiin ei taatusti ole helppoa, joten kiitos kuuluu jokaiselle Dynamo-soturille kovasta työstä.

"Vuoden urheiluteko"-palkinto tuli Suomen mestaruuden lisäksi myös junioritoiminnan kehittämisestä. KaDyn junioripäällikkö Mikko Kytölä apuvalmentajineen on tehnyt hurjasti ansiokasta työtä mm. B-tyttöjen sekä 05- ja 06- poikajoukkueiden kanssa. Myös nykyisin Italiassa ammattilaisena pelaava Jukka Kytölä ansaitsee tunnustuksen työstään junioreiden parissa viime kauden aikana.

Mikään joukkue tai pelaaja ei kuitenkaan voita mestaruuksia ilman taustajoukkoja. KaDyssa ollaan tehty vuosia mittaamattoman arvokasta työtä menestyksen eteen. Ilman tuota taustaorganisaatiota ja sydämellään seuraan sitoutuneita vapaaehtoisia mestaruutta tuskin oltaisiin päästy juhlimaan.

Seuran toiminnanjohtaja Marko Laaksonen myhäili tyytyväisenä gaalaillassa:

- Miesten edustusjoukkueen Suomen mestaruus huomioitiin upeasti Keski-Suomen ”Vuoden joukkue”- ja Palloliiton ”Vuoden urheiluteko”-palkinnoilla. Luonnollisesti suurin ansio komean kiertopalkinnon saamisesta KaDyn palkintokaappiin kuuluu joukkueen pelaajille ja valmentajalle sekä joukkueenjohtajalle ja huoltajalle, mutta myös vuosien ajan joukkueen ja koko KaDyn taustoilla toiminneille henkilöille.

- Superisot kiitokset ja onnittelut siis kaikille joukkueen pelaajille, valmentajille, joukkueenjohtajille, huoltojoukoille, sekä kaikille muille vapaaehtoisille ja joukkuetta kannustaneille faneille, jotka kaikki yhdessä ovat tämän menestyksen mahdollistaneet! Ja isot kiitokset myös kaikille yhteistyökumppaneillemme, jotka ovat tukeneet joukkueen matkaa Suomen mestariksi ja vuoden joukkueeksi. Saamamme tuki on ollut erittäin tärkeä asia niin mestarijoukkueelle kuin koko seurallekin. Hienoa työtä, KaDy-perhe!

Kaikki Urheilugaalassa palkitut ilmestyvät tänne.


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat