KaDy tekee hyvää: Urheiluvälineellä ilmaiseksi loppuvuoden kotipeleihin!
SeuraJulkaistu: 14.12.2018 00.00

KaDy tekee hyvää: Urheiluvälineellä ilmaiseksi loppuvuoden kotipeleihin!

Urheiluvälineellä ilmaiseksi KaDy - GFT -peliin!

Kampuksen Dynamo jatkaa yhteistyökumppaniensa tuella aloittamaansa "KaDy tekee hyvää" -kampanjaa ja haastammekin kaikki seuraajamme osallistumaan vuoden viimeisessä kotiottelussamme järjestettävään urheiluvälinekeräykseen:

Tuo su 16.12. pelattavaan KaDy-GFT-otteluun mukanasi Sinulle ylimääräiseksi jäänyt urheiluväline, niin lahjoitamme tämän Hope ry:n kautta eteenpäin ja tarjoamme sinulle ilmaisen sisäänpääsyn otteluun!

Mikäli et pääse paikalle, mutta haluat osallistua vain keräykseen, voit toimittaa urheiluvälineen myös Tourukeskukselle iLaakson liikkeen yhteydessä sijaitsevalle KaDyn toimistolle liikkeen aukioloaikojen puitteissa (ma-pe 9-18 ja la 11-14).

Olemme lahjoittaneet kampanjan puitteissa myös jo 100 kausikorttia hyväntekeväisyyteen yhteistyökumppaneidemme tuella ja halutessasi myös Sinä voit edelleen osallistua kampanjaan täyttämällä KaDyn nettisivujen lomakkeen ja mainitsemalla lomakkeen "lisätietoja"-kohdassa "KaDy tekee hyvää" - tällöin emme postita korttia/kortteja Sinulle, vaan välitämme nämä suoraan kumppaneillemme (Hope ry ja Jyväskylän kaupungin sosiaalitoimi) eteenpäin!

Mikäli yrityksesi haluaa tulla tekemään hyvää KaDyn kanssa joko kausikorttilahjoituksen muodossa tai muulla tapaa, olethan yhteydessä jussi.vaisanen@kadyfutsal.net, niin lähdetään edistämään asiaa!

Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.