Kampuksen Dynamo mukana UEFA Disney Playmakers ohjelmassa ainoana futsalseurana Suomessa


Alkaa lokakuun alusta, sunnuntaisin Harjun koulun salissa klo 14.00. Playmakers ohjelma kestää 10 viikkoa, jonka jälkeen ohjelma alkaa alusta. Ryhmään otetaan maksimissaan 20 tyttöä.


UEFA Playmakers -ohjelman kautta tytöille ympäri Suomen tarjoutuu hauska, turvallinen ja tarinallinen keino ottaa ensi askelia jalkapallon parissa. Ohjelma on osa eurooppalaista kokonaisuutta, sillä UEFA Playmakers -ohjelmaan pääsevät lähivuosina tutustumaan pienet tytöt joka puolella Eurooppaa. Ohjelma kohdistetaan 5–8-vuotiaille tytöille, jotka eivät vielä ole mukana jalkapallon tai futsalin joukkuetoiminnassa. Mitään ei tarvitse osata ennestään, kaikki ovat tervetulleita liikkumaan palloillen satujen maailmassa.

– Naisten ja tyttöjen osallistumisen kasvattaminen jalkapallon parissa on meille tärkeä tavoite. Lasten liikkumisesta koronaviruksen aikana on puhuttu paljon ja tarvitsemme UEFA Playmakers -ohjelman kaltaisia toimenpiteitä kannustaaksemme pieniä lapsia liikunnan ja jalkapallon pariin, Palloliiton puheenjohtaja Ari Lahti sanoo.

– Tämä ohjelma on osa laajempaa kehityssuunnitelmaamme tyttöjen ja naisten osallistumisen vahvistamiseksi jalkapalloperheessä. Ohjelma tarjoaa pienille lapsille matalan kynnyksen mahdollisuuden harjoitella jalkapallon alkeita turvallisessa ympäristössä, Palloliiton kehityspäällikkö Heidi Pihlaja kertoo.

Playmakers -harjoituksissa keskitytään liikunnallisten ja sosiaalisten taitojen sekä jalkapallotaitojen harjoitteluun. Harjoituksen runko pohjautuu Disneyn Frozen- tarinaan. Harjoituksissa innostutaan, opetellaan kaverin kannustamista ja iloitaan omista ja toisten onnistumisista. Tavoitteena on rohkaista pieniä tyttöjä mukaan lajin pariin ja varsinaiseen joukkuetoimintaan.

– Tämän ohjelman myötä haluamme puhutella pieniä lapsia heidän omista lähtökohdistaan käsin. Useat tutkimukset osoittavat, että tarinoiden voima opettaa lapsia eniten ja tämä onkin aivan uudenlainen tapa toteuttaa jalkapalloharjoitukset tarinallisin keinoin. Toivottavasti mahdollisimman monet pienet tytöt ympäri Suomen löytävät mukaan Playmakers -harjoituksiin


MAKSUT

Playmakers-kerhon 10 kerran jakson hinta on 60 euroa / lapsi, sisältäen ohjauksen, olosuhteet, vakuutuksen ja pelaajalisenssin.Vanhemmat ovat mukana maksutta

Peruuttamattomat paikat tai vasta peruutusajan jälkeen peruutetut paikat ovat maksullisia. Saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi infokirjeen ennen ensimmäisten harjoitusten alkua. Jos jäät varapaikalle, otamme sinuun pian yhteyttä varapaikan ja/tai vaihtoehtoisen paikan tarjoamiseksi. Huomioithan että peruuttamattomat paikat ovat maksullisia