24
SYY
14.00
KaDy Edustus naiset, Naisten Futsal-Liiga

GFT - KaDy KaDy   7 - 1

Opinmäen liikuntahalli

​ENNAKKO: Liigakausi alkaa reissulla Espooseen

Naisten Futsal-Liiga

SU 24.9.2022 klo 14:00
Opinmäen liikuntahalli, Espoo

GFT – KaDy

Ottelustriimi: https://www.ruutu.fi/ohjelmat/naisten-futsal-liiga

KaDy matkustaa tulevana lauantaina kauden 2022-2023 Naisten Futsal-Liigan avausotteluunsa Espoon Opinmäelle, jossa vastaan klo 14:00 alkavassa ottelussa asettuu GFT.

GFT näyttäisi tuttuun tyyliinsä aloittavan kauden kompaktilla, mutta osaavalla joukkueella. Maajoukkuettakin kunniakkaasti edustaneet Emilia Jokisalo, Maria Mäntylä ja Sandra Lind nousevat kuumimpina niminä esille espoolaisjoukosta.

KaDy lähtee uuteen kauteen osin muuttuneella pelaajistolla. Uusissa pelaajissa on niin liigakentillä jo meritoituneita taitureita kuin liigadebytanttejakin. Yksi uusi mielenkiintoinen nimi KaDyn rosterissa on Ylöjärven Ilveksessä viime kaudella tehot 16+8 iskenyt Emmi Rauhala. Tässä Emmin ennakkotunnelmia ennen lauantain GFT-peliä:

”Odottavilla ja jännittävillä fiiliksillä ekaan tosipeliin. Tässä ollaan jonkin aikaa hiottu yhteispeliä kuntoon treeneissä ja parissa harkkapelissä, niin nyt päästään näyttään ja kehittyyn lisää! Meillä on paljon pelaajia ja laadukas joukkue kasassa, joten voitto on ainoa tavoite.”

Viime kaudella vastaava ottelu pelattiin helmikuussa, ja tuolloin KaDy oli niukasti vahvempi pelin päättyessä vierasvoittoon numeroin 2-3. Syyskaudella Huhtasuon muovimatolla pelatussa ottelussa GFT esiintyi sangen vahvasti, ja Dynamo koki tappion numeroin 1-4.

FORZA DYNAMO!

Tilastot
GFT

7 - 1

0'MaaliHuhtaniska Heta
7'MaaliJokisalo Emilia
11'MaaliMalkki Heidi
12'MaaliMäntylä Maria
13'MaaliMäntylä Maria
23'MaaliLind Sandra
27'MaaliElonsalo Tiia
28'MaaliLind Sandra

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista