KaDy Edustus naiset, Naisten Futsal-Liiga

KaDy - FC Sport Vaasa  7 - 2

Jyväskylän monitoimitalo

RAPORTTI: KaDy taas kotivoittoon Naisten Futsal-Liigassa!

Sunnuntaina KaDyn naiset pelasivat kauden toisen kotipelinsä, kun vastaan asettui FC Sport Vaasasta. Pelin alku oli Dynamon hallintaa ja ensimmäinen maali syntyikin ajassa 5:05, kun Emmi Rauhala ampui pallon yläriman kautta maaliin Vilma Terävän antamasta sivurajasta. Paine pysyi selkeästi Sportin päässä ja useat pelaajat pääsivät yrittämään maalintekoa, mutta vierasjoukkueen Lotta Rosenström teki pallon saamisesta maaliin hankalaa. Pelin toinen maali syntyi kuitenkin ajassa 11:59, kun Iina Markkanen ohjasi kulmakuvion päätteeksi Henni Parkkisen vedon maaliin. Upeasti peliin mukaan tullut Sofi Salonen syötti Dynamon kolmannen maalin ajassa 13:43 Terävän viimeistellessä takatolpalta.

KaDy koki hallinnastaan huolimatta ensimmäisellä puolikkaalla takaiskun oman puolustusvirheen takia, kun Vilma Rosenström pääsi kääntämään pallon päätyviivalta Erica Niemelle, joka siirsi pallon varmasti maaliin. Viimeinen maali ensimmäiselle puoliajalle syntyi ajassa 18:04 Heidi Malkin laittaessa pallon kulmapotkun jälkitilanteesta maaliin. Tauolle siirryttiin siis kotijoukkueen johtaessa 4-1.

Toinen puoliaika jatkui siitä mihin ensimmäinen puolikas päättyi. Dynamon paine tuotti tulosta ajassa 22:29, kun Anna-Kaisa Hannukselan laukaus kimposi Sportin pelaajasta omaan maaliin. Seuraava osuma syntyi vain pari minuuttia myöhemmin, kun Emmi Rauhala viimeisteli tyylikkäästi, jälleen Terävän syötöstä. Kotijoukkueen viimeinen osuma syntyi ajassa 27:01, kun Rauhala pääsi laittamaan pallon takatolpalta tyhjiin Malkin upeasta esityöstä.

Viimeiset kymmenen minuuttia peli eteni huomattavasti tasaisempana ja FC Sport pääsikin tiheämmin maalipaikoille. Tästä paineesta syntyi ansaittu kavennusmaali ajassa 31:07, kun Anni Rintanen viimeisteli Roosa Ojalan syötöstä. Vaasalaisten paineistuksesta huolimatta enempää kavennusmaaleja ei nähty, vaan peli päättyi 7-2 lukemiin. Ottelun parhaina palkittiin Vilma Terävä sekä Sportin maalivahti Lotta Rosenström.

Kuvat: Eerika Halla-aho

Tilastot

7 - 2

FC Sport Vaasa
5'MaaliRauhala Emmi
11'MaaliMarkkanen Iina
13'MaaliTerävä Vilma
15'MaaliNiemi Erica
18'MaaliMalkki Heidi
24'MaaliRauhala Emmi
27'MaaliRauhala Emmi
31'MaaliRintanen Anni