KaDy Edustus naiset, Naisten Futsal-Liiga

KaDy - FTK-Tornio  7 - 2

Huhtasuon koulu

RAPORTTI: KaDy:n kotivoittoputki sai jatkoa FTK:ta vastaan!

Lauantaina KaDy kohtasi Huhtasuon koululla FTK:n Torniosta. Kapeahkolla rosterilla Jyväskylään matkannut FTK ei ollut onnistunut vielä nappaamaan yhtään voittoa tällä kaudella, kun taas KaDy:lla oli allaan kaksi täyden pistepotin kotipeliä.

Ottelu alkoi kotijoukkueen komennossa eikä ensimmäistä maalia tarvinnut odottaa kauaa. Läpi ottelun kotijoukkue oli pelissä kuskin paikalla ja vain FTK:n maalivahti Senja Keisun hyvät torjunnat pitivät ensimmäisen jakson lukemat maltillisina. Puoliajalle mentiin 3-0 lukemissa.

Toisen jakson alussa FTK tuli terävämmällä jalalla kentälle ja onnistuikin kaventamaan pelin 3-1 lukemiin. Tämän lähemmäksi FTK ei onnistunut pääsemään ja loppulukemat olivat selvät 7-2.

KaDy:n hyökkäykset soljuivat mukavasti koko pelin ajan kohti FTK:n maalia, ja erityisesti Vilma Terävä ja Sofi Salonen olivat pitelemätön kaksikko. Toisaalta myös KaDy:n puolustuspelaaminen oli hyvällä tasolla, ja etukäteen FTK:n kovimmaksi syömähampaaksi tiedetty Tiia Juntikka saatiin pidettyä hyvin kurissa.

KaDy:n seuraava peli on la 12.11 Tampereella Ilvestä vastaan.

Kuva: Kirsi Nummela

Tilastot

7 - 2

FTK-Tornio
0'MaaliRauhala Emmi
5'MaaliParkkinen Henni
19'MaaliTerävä Vilma
20'MaaliAlajärvi Noora
26'MaaliSalonen Sofi
27'Maalimaali Oma
28'MaaliNieminen Alina
36'MaaliTerävä Vilma
38'MaaliRauhala Emmi