Ylöjärven Ilves - KaDy   1 - 0

Ylöjärvi, Urheilutalo

RAPORTTI: KaDy joutui taipumaan sarjajohtajalle Ylöjärvellä

Kuva: Kirsi Nummela

Lauantaina nähtiin Ylöjärvellä tiukkaa vääntöä kun KaDy taisteli pisteistä sarjakärki YIlveksen vieraana. Lopulta peli päättyi kotijoukkueen niukkaan 1-0 voittoon.

Peli lähti käyntiin heti kovatempoisena ja tiedossa olikin fyysinen kamppailu. Molemmat joukkueet saivat hyviä maalipaikkoja ensimmäisen 10 minuutin aikana. Ensin KaDyn Heidi Malkki sai vapauttavan syötön laitaa pitkin, mutta veto suuntautui YIlveksen maalivahti Emiilia Syväsen jalkahipaisusta hieman ohi maalin oikean alakulman. Myöhemmin KaDyn Henni Parkkinen pääsi nokikkain Syväsen kanssa saadessaan syötön kulmasta Emmi Rauhalalta. Syvänen kuitenkin torjui laukauksen. YIlves pääsi ensimmäisen jakson aikana useasti laukaisupaikoille, mutta vedot suuntautuivat joko KaDyn blokkeihin tai ohi ja yli maalin. Ensimmäinen vaarallinen tilanne kuitenkin tuli ajassa 07.18, kun YIlves sai epäsuoran vapaapotkun kuuden metrin rajalta. Senni Virenin laukaus meni kuitenkin yli maalin. Melkein heti perään ajassa 07.38 YIlveksen pelaajaa Rosa Siréniä rikottiin rangaistusalueen sisällä ja tuomari vihelsi rangaistuslaukauksen kuudesta metristä. Sirén pääsi itse laukomaan, mutta KaDyn hienosti maalilla pelannut Maria Halla-aho torjui vedon alakulmasta. Peli jatkui tasaisena vääntönä YIlveksen kuitenkin saadessa parempia maalipaikkoja, mutta viimeistely jäi vajaaksi. Näin ensimmäinen jakso päättyi lukemissa 0-0.

Toista jaksoa ehdittiin pelata reilut pari minuuttia, kun nähtiin ottelun ensimmäinen ja ainut maali. Ajassa 22.25 kotijoukkueen Jenni Häkli pääsi kääntymään pallon kanssa ja sijoittamaan pallon ohi läpi ottelun hyviä torjuntoja esittäneen Maria Halla-ahon. Tämän jälkeen peli jatkui melko tasaisena ja molemmilla joukkueilla oli paikkoja maalintekoon, YIlveksen luodessa kuitenkin vaarallisimmat maalipaikat. KaDy oli lähimpänä maalintekoa reilu neljä minuuttia ennen ottelun loppua, kun Anna-Kaisa Hannuksela yritti nostaa pallon omalta kenttäpuoliskolta maaliin yli ylös nousseen YIlveksen maalivahti Syväsen. Pallo näytti jo menevän maaliin mutta Syvänen venyi viime hetken torjuntaan. KaDy haki ottelun viimeisillä minuuteilla tasoitusta lentävällä maalivahdilla mutta lisämaaleja ei nähty ja näin ottelu päättyi harmilliseen yhden maalin tappioon. Dynamon parhaana pelaajana ottelusta palkittiin Heidi Malkki.

Dynamolla on mahdollisuus päästä takaisin voittojen tielle heti tulevana viikonloppuna tuplapelien muodossa, kun Dynamon vieraaksi lauantaina 3.12. Huhtasuolle saapuu RaiFu ja sunnuntaina 4.12. Monnarilla kohdataan PJK.