17
JOU
17.00
KaDy Edustus naiset, Naisten Futsal-Liiga

EBK - KaDy   1 - 3

Espoo, Opinmäen liikuntahalli

ENNAKKO: KaDyn syyskausi pakettiin pääkaupunkiseudulla

Naisten Futsal-Liiga

LA 17.12.2022 klo 17:00
Opinmäen liikuntahalli, Espoo
EBK – KaDy

SU 18.12.2022 klo 13:00
Pirkkolan Palloiluhalli, Helsinki
HIFK – KaDy

Ottelustriimit: https://www.ruutu.fi/ohjelmat/naisten-futsal-liiga

Kampuksen Dynamo päättää syyskautensa koko viikonlopun kestävään vierasreissuun pääkaupunkiseudulle, jossa lauantaina kohdataan espoolainen EBK ja sunnuntaina Helsingissä HIFK.

Esbo Bollklub eli EBK on sarjatulokas ja uusi tuttavuus KaDylle. Joukkue selviytyi viime keväällä Ykkösen loppusarjasta voittajana ja nousi suoraan Liigaan. Syyskausi ei liene sujunut aivan toiveiden mukaan, sillä toistaiseksi voittoja on tilillä yksi ja sarjasijoitus taulukon hännillä. Ensimmäiseen kauteensa pääsarjatasolla joukkue toki lähti haastajana, ja varmasti tavoitteena on, että liigakokemuksen karttuessa myös pisteitä aletaan napsia tiuhempaan tahtiin vastustajilta.

Espoolaisten toistaiseksi tehokkaimmat pelaajat ovat olleet Emilia Jaatinen (2+2), Amanda Pitkänen (1+2) sekä Hanna Harju (2+1).

Sunnuntaina Pirkkolan urheiluhallilla Dynamo kohtaa vahvan HIFK:n. Helsinkiläiset ovat sarjataulukossa sijalla kuusi, kolme pistettä KaDyn takana. Viime viikonloppuna IFK kaatoi PJK:n kotonaan 7-1.

Helsinkiläisten tehokkain on syyskaudella ollut odotetusti taitava majupelaaja Hanna Halonen (10+6). HIFK:lla on tasainen ja taitava rosteri, ja odotettavissa on tiukka ja vauhdikas kamppailu sarjapisteistä. HIFK on toistaiseksi ollut Dynamolle varsin hankala vastus. Joukkueet ovat kohdanneet liigassa kuudesti, ja noista taistoista punamustilla on vyöllään vain yksi voitto.

Oman lisämausteensa KaDyn ja IFK:n kohtaamiseen tuo se, että Jyväskylään tällä kaudella siirtynyt Anna-Kaisa Hannuksela kohtaa Pirkkolassa ensi kertaa vanhan joukkueensa, ja vastavuoroisesti IFK:n riveistä löytyy kaikille dynamolaisille erittäin tuttu pelaaja; futsal-uransa KaDyssä luonut Saana Vestola.

KaDyn syyskautta voidaan jo tässä vaiheessa pitää onnistuneena, ja joukkue matkustaa etelään mainioista asetelmista; sarjataulukossa ollaan neljäntenä, mutta edellä olevia vähemmän pelanneina. Voitoilla viikonlopun otteluista Dynamon on mahdollista lähteä joulutauolle jopa sarjakakkosena.

Tervemenoa Espooseen ja Helsinkiin kannustamaan KaDy voittoon! Tuttuun tapaan ottelu näkyy myös suorana Ruutu+ -palvelusta.