20
MAR
13.00
KaDy II naiset, Naisten Futsal-Ykkönen

Tarmo - KaDy 2   

Vapaa-ajantalo

Riemukas voitto Kälviältä!

Lauantaina vietettiin meidän ihanan jojon Masan synttäreitä, ja tarjottiin hänelle lahjaksi mahtava ja kova peli, josta tuotiin kolme pistettä kotiin Jyväskylään!!

Sairastelujen ja loukkaantumisten takia matkaan Kälviälle saatiin vain viisi kenttäpelaajaa ja maalivahti, joten oltiin etukäteen melkoisen huolissamme jaksamisestamme pelissä. Menomatkalla bussissa mietittiin toimivaa taktiikkaa näin pienellä porukalla pelaamiseen ja luotiin uskoa siihen, että tästä kyllä selvitään. Valittu taktiikka toimikin hyvin, ja kun ensimmäisellä jaksolla käytettiin maalipaikat tehokkaasti, tauolle lähdettiin neljän maalin johdossa. Toinen puoliaika oli enemmän selviytymistä, mutta yhdessä selvittiin pienistä loukkaantumisista ja uupumuksesta huolimatta, ja timanttisella kunnolla vietiin peli loppuun. Ottelu päättyi riemukkaisiin lukemiin 3-5!! Kiitos Tarmolle kovasta, ystävällisestä ja reilusta vastuksesta!!

Maalit:
0-1 Hakkarainen Taimi (Kaattari Essi)
0-2 Hakkarainen Taimi (Korolainen Jenny)
0-3 Kakkonen Saana
1-4 Kentta Maija (Kakkonen Saana)
1-5 Kakkonen Saana (Hakkarainen Taimi)

Meidän joukkueen parhaana pelaajana palkittiin hienon peliesityksen ja kovat pisteet latonut Taimi Hakkarainen!!

Kokoonpano: Aliisa Terävä, Saana Kakkonen, Taimi Hakkarainen, Maija Kentta, Essi Kaattari, Jenny Korolainen

FORZA DYNAMO!!!

Kuva: Mari Hakkarainen

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista
Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.