13
LOK
19.30
KaDy Edustus naiset, Naisten Futsal-Liiga

Ilves FS - KaDy   3 - 2

Kauppi Sports Center 1

ENNAKKO: KaDy kohtaa Ilveksen vieraissa

KE 13.10.2021

Naisten Futsal-Liiga

Klo 19.30

Kauppi Sports Center, Tampere

Ilves FS - KaDy

Livelähetys: https://www.ruutu.fi/ohjelmat/naisten-futsal-liiga

KaDyn naiset lähtevät kauden toiseen sarjapeliin Tampereelle, kun vastaan asettuu Naisten Futsal-Liigassa kokemuksestaan ja menestyksestään tunnettu Tampereen Ilves. Viime kauden runkosarjan voittanut Ilves putosi pudotuspeleissä KaDyn tapaan kuitenkin heti puolivälierissä.

Molemmat joukkueet ovat avanneet kautensa vierasvoitoilla. Ilves kukisti HIFK:n tiukasti 1-0 ja Dynamo murskasi FC Sport J:n 8-0. Liigahistorian tilastoja katsottaessa Ilves on KaDyyn nähden ollut ylivoimainen, voittaen kaikki ottelut viime kevääseen asti. Punamustat veivät pisteet ensimmäistä kertaa tamperelaisilta Monnarilla 27.3.2021 ottelun päättyessä 4-2.

Preseasonin ensimmäisessä harkkapelissä KaDy voitti Ilveksen lukemin 3-0. Joukkueiden voimasuhteet ovat selkeästi tasoittuneet viime vuosiin katsottuna ja tulevan ottelun lähtökohdat ovatkin mielenkiintoiset. Useilla maajoukkuepelaajilla ja -valmentajalla varustettu Ilves lähtee kotikentälleen kokeneempana ja rutinoituneempana joukkueena, mutta nälkäinen, nuori ja erinomaisesti kauteen valmistautunut KaDy tulee antamaan epäilemättä kovan vastuksen.

Viime ottelussa kaksi maalia laukonut Vilma Terävä odottaa tulevaa haastetta innoissaan:

“Mahtavaa päästä pelaamaan taas! Odotan tasaista ja kovatempoista peliä, jossa päästään tekemään treenattuja asioita ja nauttimaan futsalista.”

“Jyväskylään lähtee kolme pistettä, jos pidämme oman keskittymisen huipussaan ja pystymme vastaamaan Ilveksen fyysisyyteen. Meillä on tosi paljon tahtoa, ja tiivis ja vahva iskuryhmä, jolla pystymme vastaamaan mihin vaan. Räyh!”

Ottelu starttaa Kauppi Sports Centerissä ja Ruudussa tänään klo 19:30, kannustetaan naiset voittoon!