13
MAA
15.00
KaDy Edustus miehet, Miesten Futsal-Liiga

FC Kemi - KaDy   6 - 0

Tervahalli

KaDy jäi Kemissä nollille ja tippui sarjataulukossa kolmanneksi

Kampuksen Dynamon odotettu kärkiottelu sujui erittäin mollivoittoisissa merkeissä Kemissä Futsal-Liigan kärkikamppailussa sunnuntaina. Isäntäjoukkue FC Kemi pyöritteli KaDysta selkeän 6-0-voiton, vaikka vierasjoukkue vei selvästi pallonhallintaprosentit itselleen. Dynamolle myös nollille jääminen oli harvinaisuus. KaDylta puuttui vakiorosteristaan Mikko Kytölä, Lassi Lintula, Tero Intala, Niila-Ville Laitinen sekä armeijassa palveleva Eemeli Hänninen.FC Kemin Enderson Suárez iski pelissä neljä tehopistettä. (Arkistokuva: Ville Koskiniemi)


Dynamo hallitsi palloa läpi ottelun, mutta FC Kemi pystyi tekemään intensiivisen ottelun ensimmäisen maalin, kun peliä oli pelattu vasta neljä minuuttia. Henry Gutierrez pääsi vierasjoukkueen heikon puolustamisen seurauksena viimeistelemään osuman KaDy-vahti Juha-Matti Savolaisen taakse. Tämän jälkeen ottelun käsikirjoitus oli selvä, Kemi peruutteli ja pyrki vastahyökkäyksiin, kun taas Dynamo pyrki kuvioillaan saamaan maalin aikaan, siinä kuitenkaan kertaakaan onnistumatta. Muun muassa Bob, Henri Louste, Jere Intala sekä Jukka Kytölä olivat muutamankin kerran maukkaassa maalitilanteessa, mutta kemiläisten maalilla useita torjuntoja teutaroinut Tornike Bukia veti kerta toisensa jälkeen pidemmän korren.

Myös Sergei Korsunov pääsi muutaman kerran pommittamaan kohti isäntien maalia, mutta tuloksetta.

- Paikoillehan menkin päästiin, mutta kun vastustaja iski ensimmäisen, niin ei heidän tarvinnut enää paljoa haastaa vaan pystyivät peruuttelemaan ja tekemään sitten vastahyökkäyksistä maalit, KaDyn maajoukkuepelaaja harmitteli ottelun jälkeen Ruutu+ -lähetyksessä.

- Pikkuasiat ratkaisee ja tänään ei vaan saatu mistään paikoista sisään.

FC Kemi vei ensimmäisen jakson nimiinsä kolmella maalilla ja pääsi kaunistelemaan vielä toisella jaksolla pari kertaa pallon tyhjään maaliin Dynamon yrittäessä viidellä kenttäpelaajalla kavennusta. Bob pelasi "reikäpaitaa", mutta kuvioiden rakentelu tyssäsi kemiläismuuriin kerta toisensa jälkeen.

FC Kemin Boris Čizmar antoi kuitenkin tunnustusta KaDyn pelille.

- Molemmillahan oli paljon paikkoja ja KaDylla oli muutama pelaaja myös sivussa, joten kova vastus oli lukemista huolimatta. Peli oli nopea ja intensiivinen kuitenkin, Cismar luonnehti voittopeliä.

FC Kemin Enderson Suárez oli kovalla pelipäällä iskien tehoikseen 2+2. Kemi veti voitollaan kaulaa sarjakärjessä jo seitsemään pisteeseen. KaDy tippui taulukossa nyt sijalle kolme, kun Akaa Futsal kellisti kotonaan SoVon ja kiilasi pisteen erolla kakkospaikalle. Ottelun enemmän pelannut GFT on neljäntenä, Dynamosta kolmen pisteen päässä. Kolmella kärkijoukkueella on vielä runkosarjassa pelaamatta neljä ottelua.

Parhaat:
KaDy: Henri Louste
FC Kemi: Enderson Suárez

FC Kemi - KaDy 6-0 (3-0)
Maalit:
FC Kemi: Henry Gutierrez, Anass Nasser, Tuukka Pikkarainen, Enderson Suárez 2, Boris Čizmar

KaDyn miesten seuraava kotiottelu on keskiviikkona 16.3., jolloin vuorossa on odotettu Jyväskylän derby Monnarin ÄSSÄ-Areenalla Liikunnan Riemua vastaan.


Tilastot
FC Kemi

6 - 0

4'MaaliGutierrez Balza Henry Jose
8'MaaliNasser Anass
18'MaaliPikkarainen Tuukka
31'MaaliSuarez Enderson
33'MaaliSuarez Enderson
34'MaaliCizmar Boris

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista