Jere Intalan ura jatkuu Dynamossa!
Julkaistu: 07.06.2022 18.30

Jere Intalan ura jatkuu Dynamossa!

Jere Intala (28) allekirjoitti jatkosopimuksen Kampuksen Dynamoon. Kausi 2021-2022 oli kultamitalistille ehjä aikaisempien kausien pahojen loukkaantumisten jälkeen, pelaajan sitoutuminen kuntoutumiseen uusiutuneen käsivamman jälkeen on jo oma tarinansa ja kertoo halusta pelata lajin huipulla. Jere oli kauden aikana ainoa KaDyn pelaaja, joka pelasi joka ainoan joukkueen ottelun.

- Koen että pelasin ensimmäistä kertaa urallani täysin ehjän kauden ja se teki kyllä iloiseksi. Pelasin jokaisen kilpailullisen ottelun ja koen että onnistuin myös henkilökohtaisella tasolla hyvin. Tästä on hyvä jatkaa omaa prosessia ja kehittyä edelleen pelaajana! summaa Intala kulunutta kautta.

Kuva Ville Koskiniemi

KaDyn vahvuutta vuodesta toiseen pohditaan kun mestaruuksia kertyy, nyt keväällä pelattu mestaruus oli jo joukkueen neljäs ja Jere Intalan toinen: - Koen että ammattimaisuus ja ainainen halu kehittyä huokuu joka vuosi Kadysta, ja tämän uskon olevan yksi päätekijöistä menestykselle. Ammattimainen valmennustiimi antoi myös hyvän ympäristön joukkueen kehittymiselle ja siitä myös heille suuri kiitos. Ilman heidän panostustaan etenkin pieniin yksityiskohtiin olisi vaikeampi kiinnittää huomiota.

Kuva Ville Koskiniemi

Tavoitteista yksi on saavutettu, kun Jeren paikka maajoukkuevahvuudessa on vahvistunut. - Haluan pelata ensi kaudella parhaan kauteni tähän mennessä ja kovalla työllä uskon sen olevan täysin mahdollista. On vielä monta ulottuvuutta, jossa pystyn parantamaan pelaamistani etenkin puolustuspäässä. Uskon että loman aikana ehdin palautumaan henkisesti ja fyysisesti minkä jälkeen on mukava päästä taas työnteon makuun ja valmistautumaan kohti europelejä!

Kuva Ville Koskiniemi

Punamusta KaDy-perhe kiittää nuorempaa Intalaa ja niin kiittää Jerekin yleisöään: - Haluan kiittää jokaista fania, satunnaista katsojaa ja kaikkia, jotka venyivät paikan päälle seuraamaan pelejä menneen kauden aikana. Teistä saamme paljon energiaa ja lupaan että ensi kaudellakin kannattaa saapua Ässä-Areenalle sillä futsal on ehdottomasti parasta paikan päällä!!

Kuva Ville Koskiniemi

Jere Intalan sopimuspaperi on muotoa 1+1, joten toivottavasti futsaltaituri nähdään Jyväskylässä vielä ainakin parin vuoden ajan.

Kuva Ville Koskiniemi

Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.