BOB jatkaa Dynamossa!
Julkaistu: 28.05.2022 16.06

BOB jatkaa Dynamossa!

Italo Henrique Macedo Basilio jatkaa futsaluraansa Dynamossa!

Kauden 2022 pistepörssin voittoon taiteili itsensä Kampuksen Dynamon brassitaituri Italo Henrique BOB. (Maaleja 39, Syöttöjä 18, Pisteitä 57) ja kauden päätteeksi Bob tarjoilee parhaita uutisia jyväskyläläisfaneilleen päättäessään jatkaa pelaamista Dynamossa myös kaudella 2022-2023.

- Ei ole varsinaista salaisuutta siihen, miksi kausi 2021-2022 onnistui minulta niin erinomaisesti. Teemme joukkueena paljon töitä, pyrimme aina kehittymään jokainen yksilönä. Joukkuehenki ja joukkue on todella tärkeä myös minun kehitykseni kannalta, miettii Bob kulunutta kautta ja hienoa menestystä. Kausi päättyi Bobin toiseen kultamitaliin Suomessa, edellinen käytiin hakemassa Kemistä vuosi sitten. Bob tuli Suomeen takaisin kesken edellisen kauden koronan viivästyttäessä matkustusmahdollisuuksia Brasiliasta Suomeen. Aikaisemmin futsaltähti on pelannut Suomessa Someron Voimassa ja ToPV:ssa.

- KaDy on upea joukkue ja meillä on todella vahva joukkuehenki. Valmentajamme Vasko Vujovic saa jokaisesta irti parasta mitä meillä on annettavana, eikä se ole aina helppoa. On varsin haastavaa huomata omat heikkoutensa treeneissä ja paneutua niihin pyrkien parempaan. Mutta uskon vahvasti, että näin meistä kehittyy entistä vahvempia pelaajia.

Bob juhlimassa Jukka Kytölän kanssa - jälleen! Kuva: Ville Koskiniemi

Mestaruus oikeuttaa Kampuksen Dynamon jälleen taistelemaan Euroopan parhaita futsaljoukkueita vastaan UEFA Futsal Champions Leaguessa. Näillä näkymin pelit alkavat Preliminary Roundilta 23.-28.8.2022. Pistesaalis UFCL ranking listalla parani edellisen kauden menestyksen johdosta, mutta nyt ratkaisee paljon se miten muut joukkueet pelaavat omat mestaruutensa. Jos uusia joukkueita nousee reilusti voittavien mestarien listalla, on mahdollista että KaDyn pelit alkaisivat Main Roundilta 25.-30.10.2022. Lopullinen aloitustaso ratkeaa kun Euroopan mestaruudet on ratkottu kesäkuun loppupuolella.

- UFCL pelit lähestyvät ja odotamme niitä innolla. Viime kaudella teimme hyvää työtä emmekä hävinneet yhtään peliä. Valitettavasti se ei riittänyt aivan Elite Roundille asti. Ensi syksynä meillä on vahvempi synergia, strateginen pelimme on parantunut jälleen merkittävästi.

Näitä tilanteita nähtiin kauden mittaan paljon, juhlaa jälleen Kajukin, Juppiksen ja Segen kanssa. Kuva: Ville Koskiniemi

Italo Henrique Bob allekirjoitti KaDyn kanssa jatkosopimuksen toukokuun lopussa.

- On hienoa jatkaa pelaamista Suomessa. Ensi kaudella ammatillisesti toiveeni on sama kuin aina aikaisemminkin: haluan pelata paremmin ja tuoda yhä parempia tuloksia joukkueelleni. Ja on jälleen hienoa kohdata jälleen vahvat vastustajat Suomen kentillä. Näiden vuosien aikana on ollut hieno nähdä miten futsal kehittyy Suomessa ja tässä kehittyvässä ympäristössä on hieno työskennellä.

Ja taas juhlitaan... Kuva: Ville Koskiniemi

Myös KaDyn fanien kevät huipentui finaaleihin ja mestaruuteen. Yleisön tuen kuulee kentälle:

- Haluan kiittää Dynamon vahvaa faniyhteisöä Jyväskylässä. Fanien läsnäolo peleissä on vaan upeaa. Kannustuksen kuullessa haluaa vaina antaa parastaan ja haluan että fanit ovat ylpeitä meistä joukkueena. Haluan myös antaa ison kiitoksen brasilialaisille ystävilleni Jyväskylässä, he ovat olleet mukana joka pelissä kannustaen Dynamoa koko kauden!

Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.