Jukka Kytölä palkittiin kauden 2020-2021 parhaana futsalpelaajana
Julkaistu: 04.12.2021 17.36

Jukka Kytölä palkittiin kauden 2020-2021 parhaana futsalpelaajana

Syksyllä Kampuksen Dynamon kotipelin yhteydessä edellisen kauden tähtikentälliseen palkittu Suomen paras puolustaja oli Jukka Kytölä. Jukka Kytölä palkittiin nyt juhlavassa Captain’s Ball -gaalassa kauden parhaana futsalpelaajana.

Suomalaiset urheilutoimittajat ovat valinneet Kytölän jo neljästi Suomen parhaaksi, nyt saatu palkinto on Kytölän ensimmäinen Palloliiton palkinnoista.

”Koen tämän palkinnon tietyllä tapaa muistamisena koko tähänastiselle uralleni, jonka aikana olen saanut kokea monenlaista niin kotimaan kuin kansainvälisillä kentillä. Kulunut kausi sinänsä oli kokonaisuutena osaltani melko rikkonainen, mutta kauden huippukohdat sattuivat tärkeään paikkaan keväälle, jolloin saavutimme maajoukkueen kanssa EM-kisapaikan sekä KaDyn paidassa SM-kultaa”, mietti Jukka Kytölä palkitsemistaan ja kulunutta kautta mistä palkinto jaettiin.

”Futsalväki oli luonnollisesti vähemmistönä gaalassa, koska tapahtuma oli ensisijaisesti jalkapallokauden juhlava päätöstilaisuus. On kuitenkin upea asia, että Palloliitto nosti futsalin palkintokategoriat osaksi samaa arvokasta tilaisuutta ja suomalaista palloiluperhettä. Futsal oli palkintojen lisäksi pienenä osana esillä myös videokoosteissa ja puheissa. Oli myös hienoa nähdä Ville Sihvosen saavan Respect-palkinnon futsalin parissa tehdystä pitkäaikaisesta työstä lähtien siitä, kun laji 1990-luvun lopulla rantautui Suomeen.” Tilaisuudessa palkittiin myös parhaana futsalerotuomarina palkittiin Kirill Naishouler ja parhaana futsalpelaajana Naisten Futsal-Liigasta Netta Hannula.

Vuoden parhaan futsalpelaajan palkinto jaettiin loistokkaassa ympäristössä: ”Gaala yllätti tilaisuutena myönteisesti, ehkä myös osin siksi, koska näin suuria tilaisuuksia ei vähään aikaan ole voinut järjestää. Tapahtuma eteni sujuvasti: palkintojen jaot, puheet ja erilaiset videot oli ripoteltu hyvin pitkin iltaa. Oli myös antoisaa vaihtaa kuulumisia muidenkin kuin futsalin parissa toimivan "kovan ytimen" kanssa.”

Kampuksen Dynamo onnittelee tähtipelaajaansa!