RAPORTTI: Dynamolle tappio Helsingissä
KaDy Edustus naisetJulkaistu: 04.03.2024 10.10

2.3.2024 HIFK FS - KaDy 4-0 (2-0)

Lauantaina 2.3. nähtiin kovatempoinen ottelu kotijoukkue Helsingin IFK:n ja vierailevan Kampuksen Dynamon välillä. Dynamo sai hyvän alun otteluun ja pystyi luomaan ensimmäisten minuuttien aikana useita vaarallisia tilanteita kotijoukkueen päätyyn. Kuitenkin useista poissaoloista kärsineen Dynamon tahti hidastui jo ensimmäisen puoliajan aikana, jolloin ottelun kuva jatkui tasaisena.

Tasaisten vaiheiden aikana HIFK pääsi kuitenkin johtoasemaan ajassa 9:59 Tiia Savolaisen laitettua pallon tarkasti Maria Halla-ahon vartioiman maalin perukoille hyvän ohituksen jälkeen. Tästä IFK sai selkeästi tuulta purjeisiinsa ja pelikellon näyttäessä 18:29 Selma Rantala pääsi tökkäämään pallon maaliin lähietäisyydeltä IFK:n hyvän pallollisen vaiheen jälkeen. Dynamo lähti jo ensimmäisen puoliajan aikana hakemaan kavennusta tappioasemaan reikäpaidalla, mutta tuloksetta.

Toisen puoliajan alkaessa jatkettiin jälleen tasaisissa merkeissä ja paikkoja avautui molempiin päihin. Toisen puoliajan ensimmäinen täysosuma nähtiin kuitenkin vasta ajassa 32:15, kun Hanna Halonen laittoi pallon jo kolmannen kerran Dynamon verkkoon. Dynamo pyrki jälleen kaventamaan reikäpaidalla, edelleen tuloksetta, eivätkä kotijoukkueen verkot ottelun aikana heiluneet kertaakaan. Annette Korin viimeisteli vielä loppulukemiksi 4–0 kotijoukkueen hyväksi ja näin täysi pistepotti jäi lopulta tasaisesta ottelusta huolimatta selkein numeroin Helsinkiin.

Parhaina palkittiin Dynamosta varmoja otteita esittänyt veräjänvartija Maria Halla-aho ja kotijoukkueelta Annette Korin.

Runkosarjan päätöskierros pelataan tulevana lauantaina 9.3. Mikkelissä, jossa vastassa on viimeistä playoff-paikkaa hamuava PU-62.