Naisten edustusjoukkueelle uusi päävalmentaja
Julkaistu: 16.08.2019 00.00

Naisten edustusjoukkueelle uusi päävalmentaja

KaDyn naisten uusi päävalmentaja kaudella 2019-20 on 25-vuotias Juho Väinälä. Väinälä on myös KaDyn miesten edustusjoukkueen uusi sopimuspelaaja tulevalla kaudella. Väinälällä on Futsal-Liigasta kokemusta kahdeksan kauden verran. Aiempia seuroja ovat Turun Pallokerho, Sievi FS ja Oulun Tervarit. Sievin riveissä Väinälä voitti Suomen Mestaruuden kaudella 2016-17. Viime kaudella Oulun Tervareissa Väinälä toimi myös mukana valmennustiimissä pelaamisen ohella. Väinälän myötä KaDyyn saadaan lisää vahvaa liigakokemusta.

Naisten edustusjoukkue on palannut kesälomilta ja muutamat yhteiset treenit on ehditty pitämään uuden päävalmentajan johdolla. Joukkueella on ollut heti hyvää tekemisen meininkiä treeneissä, eikä joukkueen kokoonpanossa tule olemaan isoja muutoksia viime kauteen nähden. Lisäksi on odotettavissa joitakin uusia pelureita joukkueen rivistössä tulevalla kaudella.

Elokuussa naisilla on myös avoimia treenejä. Jos haluaisit olla osa KaDyn naisten joukkuetta ja päästä pelaamaan Naisten Futsal-Liigaa, niin otathan yhteyttä kirsi.airikainen@gmail.com

Seuran uusimmat
Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.