8
TAM
16.00
KaDy Edustus naiset, Naisten Futsal-Liiga

KaDy - FC Sport J  3 - 2

Monitoimitalo

​KaDyn naiset avaavat kevätkauden kotiottelulla

KaDy – FC Sport

LA 8.1.2022 klo 16:00
Ässä-Areena, Jyväskylän Monitoimitalo

Ottelustriimi: https://www.ruutu.fi/ohjelmat/naisten-futsal-liiga

KaDy aloittaa lauantaina Naisten Futsal-Liigan kevätkauden kotipelillä vaasalaista FC Sportia vastaan.

Päättynyt syyskausi oli KaDyn naisten menestyksekkäin koskaan. Pisteitä on nyt kauden puolivälissä koossa yhdeksän enemmän kuin viime vuonna samaan aikaan, ja joukkue on pelannut loukkaantumisista huolimatta vahvasti.

Lauantaina Monnarin Ässä-Areenalla vastaan asettuva FC Sport on sarjataulukossa sijalla 10. Kausi ei ole varmastikaan sujunut aivan vaasalaisten odotusten mukaan. Varsinkin alkukaudesta joukkueen kokoonpano vaihteli paljon, ja tasoitusta vastustajille annettiin välillä pelaamalla ilman vaihtopelaajiakin. Osaamista ja kokemusta Sportilta löytyy, joten odotettavissa on, että varsinkin piskuisella kotikentällään vaasalaiset tulevat ottamaan vastustajilta pisteitä. Joukkueen tehokkain syyskaudella oli pisteet 4+4 kahminut Vilma Rosenström.

KaDy lähtee kevätkaudelle sarjataulukon sijalta 5. Pisteitä syksyn 11:stä ottelusta koottiin 20, ja maaliero on mukavasti plussan puolella 33-29. KaDy ja Sport kohtasivat kauden avausottelussa lokakuussa Vaasassa, ja tuolloin Dynamo oli vahvempi selkein luvuin 8-0. Maalintekijöinä tuolloin kunnostautuivat Saana Vestola (3+2), Heidi Malkki (2+1), Vilma Terävä (2+0) sekä Alina Nieminen (1+2).

Vallitsevien koronarajoitusten vuoksi lauantain ottelu pelataan ilman yleisöä. Voit kuitenkin tuttuun tapaan seurata peliä suorana Ruutu+ -palvelussa!

Aiemmat liigakohtaamiset KaDy vs. FC Sport:
KaDy: 9 ottelua, 2 voittoa, 7 tappiota, maaliero 22 – 43

FORZA DYNAMO!

Tilastot

3 - 2

FC Sport J
8'MaaliParkkinen Henni
29'MaaliKortesniemi Enni
30'MaaliTerävä Vilma
31'MaaliMalkki Heidi
32'MaaliKortesniemi Enni

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista
Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.