KaDy Edustus naiset, Naisten Futsal-Liiga

Ilves FS - KaDy   1 - 2

Tampere, Kauppi Sports Center 1

RAPORTTI: KaDylle jatkoaikavoitto Ilveksestä

Lauantaina Kampuksen Dynamon naiset kohtasivat Ilves FC:n vieraspelissä Kauppi Sport Centerissä. Peli oli tiukka ja vähämaalinen, vaikka KaDy hallitsikin peliä. Avausmaali nähtiin jo hyvin alkuvaiheessa ottelua ajassa 2.26, kun tämänhetkinen KaDyn paras pistenainen Emmi Rauhala laukoi pallon maaliin Iina Markkasen syötöstä vieden punamustat 0-1 johtoon. Tämän jälkeen ottelu jatkui pitkään ilman maaleja, mutta jännitystä silti riitti. Ilves kärsi jo ensimmäisen puoliajan aikana kolmesta loukkaantumisesta, joiden seurauksena joukkueen vaihtopelaajat vähenivät. Peli oli pitkälti Dynamon hallinnassa, mutta maalipaikoista huolimatta oli vierasjoukkueen vaikeaa toimittaa palloa maaliin.

Toiselle jaksolle lähdettiin KaDyn johtaessa 0-1. Peli oli tasaista, ja vaarallisia tilanteita nähtiin molemmissa päädyissä. Ilves onnistuikin tasoittamaan pelin lukemiin 1-1 saatuaan vastahyökkäyksen ajassa 28.30, maalintekijänä Veera Räkköläinen ja syöttäjänä Matilda Herranen. Peli jatkui KaDyn hallinnassa, ja palloa liikuttamalla pyrittiin murtamaan kotijoukkueen alas vetäytynyt puolustus. Tiukan taistelun jälkeen virallinen peliaika päättyi tasalukemiin 1-1.

Jatkoajalle lähdettiin hyvällä pöhinällä, eikä kestänyt kauaa, kun KaDyn Iina Markkanen laukoi upean vedon maaliin Vilma Terävän antamasta vapaapotkusta ajassa 40.23. KaDy puolusti hyvin loppuun asti ja onnistui pitämään Ilveksen ylivoimapelin kurissa. Ottelu päättyi KaDyn voittoon lukemin 1-2.

Vaikka pisteen menettäminen onkin pettymys, voi KaDy olla ylpeä suorituksestaan ja joukkueen hyvästä asenteesta pelin loppuun asti. Dynamon naisten seuraava peli pelataan Monnarilla lauantaina 19.11, kun vastaan asettuu hallitseva Suomen mestari MuSaFutsal.

Tilastot
Ilves FS

1 - 2

2'MaaliRauhala Emmi
28'MaaliRäkköläinen Veera
40'MaaliMarkkanen Iina

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista
Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.