Yhteistyökumppanit

Kumppanit Futsal-liigakaudelle 2019-20

KaDy on solminut kaudelle 2019-2020 joukon yhteistyösopimuksia, joiden tavoitteena on turvata joukkueen taival liigan mitalipeleihin sekä laajemmassa mittakaavassa tukea seuran työtä koko Jyvässeudun futsaltoiminnan kehittämiseksi.


(KaDy aloitti kautensa Tallinnassa pelatulla Uefa Futsal Champions Leaguen turnauksella - jos saavutamme Suomen mestaruuden jälleen ensi keväänä, jatkuvat myös europelit taas syksyllä 2020)

Yhteistyökumppanit esittelyssä


Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän yliopisto liittyy kiinteästi Dynamon historiaan, sillä vuonna 1995 perustettu Kampuksen Dynamon jalkapallojoukkue koottiin JY:n opiskelijoista.

jy_teksti_oikealla_540.png

Jo nimensä puolesta kampukseen kytkeytyvä Dynamo tekee nykyään tiivistä ja monipuolista yhteistyötä JY:n kanssa; lisäksi suurella osalla KaDyn pelaajista ja taustahenkilöistä on joko yliopistotutkinto alla tai -opinnot edelleen käynnissä. KaDy:n opiskelijajoukkue KaDy Students on myös edustanut yliopistoa menestyksekkäästi sekä opiskelijoiden SM- että EM-kisoissa.

Semma Oy

Semma Oy on maukkaita ravintola-, kahvila- ja juhlapalveluja tarjoava yritys, joka on perustettu vuonna 1997 nimellä Sonaatti Oy. Semma on tehnyt yhteistyötä KaDy:n kanssa seuran ensimmäisestä liigakaudesta 2009-2010 lähtien. Yhteistyö on syventynyt vuosien varrella ja Semman ravintolatoiminta Jyväskylän yliopiston kampusalueella on tullut tutuksi monelle KaDy:n pelaajalle ja kannattajalle.

logo_Semma2.jpg

- Yhteistyötä KaDy:n kanssa on ollut luonteva jatkaa tällekin kaudelle. Energinen, laadukas ja elämyksiä tuottava seura sopii hyvin meidän arvomaailmaamme ja tukee vahvaa paikallista brändiämme, toimitusjohtaja Jarmo Sallinen kertoo.

Image result for kady hirviö kuva

KaDyn mukana menestystarinaa rakentamassa ovat kaudella 2019-20 edellisten lisäksi mm. seuraavat yritykset:

Ahjokadun Kebab Pizzeria
Amarillo Jyväskylä
ArtRuska
Beach & Jump Park
BRA2
Brado
Castom
Crossfit 40100
Firstbeat Technologies
Freetime
Grilli 21
HASKI
HB-Betoniteollisuus
HitMix Jyväskylä
Hotelli Alba
Ilokivi
Inmeco Oy Rakennuskonsultit
iTronic
Intersport Jyväskylä Tourula
Joma
Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Jyväskylän kaupunki
Jyväskylän Kiropraktiikka & Hyvinvointiklinikka
Jyväsmuutot
Kauppakadun Kebab Pizzeria
Keski-Suomen Ilmastointihuolto
Kirjapaino ÄSSÄ
Konehuone Jyväskylä
Koulutustiimi ViisiPäivää
Kupari Solutions
Kuusakoski
La Casablanca
Laakkonen Jyväskylä Mazda
Laukaan Betoni
Lebbiz Productions
Loistokodit
Meltex
Mergertum
Mondo Workwear
Monnarin lounaskahvila
Multitronic
Mundus Aer
Nelos-Sähkö
Neste K-Savela
Nosto ja Kuljetus Ruuska
OP Keski-Suomi
Pakkasmarja
Puls Nutrition
Pub Juoma
Puistokadun Kebab Pizzeria
Quanter
Rakennus ja Saumaus Sälli
Revolution JKL
Sanomalehti Keskisuomalainen
Seppälääkärit
Soljuva Taloushallinto
Sulun Kiinteistönhoito
Suomen Brodeeraus
Tilausliikenne Paajanen
Tmi Marko Kuikka
Vaatetusliike Aaron's
Valtra
VENN
VRP Keski-Suomi

Mukaan yhteistyökumppaniksi?

KaDy etsii kaiken aikaa uusia yhteistyökumppaneita, jotka ovat kiinnostuneita olemaan esillä seuran ottelutapahtumissa, junioritoiminnassa, sähköisissä medioissa ja/tai yhteistyökumppaneiden välisessä viestinnässä - yhteistyökumppaniemme kautta avautuu mahdollisuuksia myös mainontaan autojen kyljissä, printtimediassa ja myös laadukkaiden mainosvideoiden tuottaminen onnistuu. Monipuolisten näkyvyysvaihtoehtojen lisäksi tarjoamme yrityksille myös lippupaketteja kotiotteluihimme, asiakastilaisuuksia kotiotteluidemme yhteydessä sekä futsalia ja/tai muuta liikunnallista sisältöä sisältäviä virkistyspäiviä - pyrimmekin etsimään aktiivisesti kullekin kumppanillemme sopivimmat vaihtoehdot tarjonnastamme!

Niin futsal kuin myös KaDy ovat vahvassa nosteessa; harrastaja- ja yleisömäärät kasvavat, lajin näkyvyys lisääntyy niin lehdissä kuin TV:n puolellakin ja Jyväskylän futsal-lippulaiva Dynamo taistelee jälleen ensi keväänä Suomen mestaruudesta - myös sinun yrityksesi on tervetullut menestystarinaamme mukaan!

Mikäli näet KaDyn potentiaalisena yhteistyökumppanina yrityksellesi, otathan yhteyttä KaDyn myyntipäällikköön Jussi Väisäseen (puhelin: 040 939 1827, sähköposti: jussi.vaisanen@kadyfutsal.net) niin lähdetään viemään asiaa eteenpäin!

hirvio_lapyt_1911.jpg

(Peleissämme yleisöä viihdyttää punamustan kotijoukkueen ohella säännöllisesti myös seuran maskotti KaDy-hirviö.)


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
Kategoriat