Kampuksen Dynamo tarvitsee apuasi - kannatuslippukampanja nyt käynnissä välieräotteluihin
SeuraJulkaistu: 12.04.2023 10.00

Kampuksen Dynamo tarvitsee apuasi - kannatuslippukampanja nyt käynnissä välieräotteluihin

Kampuksen Dynamo on vuonna 1995 perustettu jyväskyläläinen perinteikäs futsalseura ja miesten puolella hallitseva Suomen mestari. Nyt tilanne on kuitenkin käynyt liigajoukkueen osalta kassavirtojen tyrehdyttyä tukalaksi koronavuosien sekä alentuneiden katsojamäärien vuoksi ja seura tarvitsee kipeästi apuasi.

Miesten liigajoukkueen budjetti on ollut maltillinen, mutta silti kassatilanteemme on kauden mittaan kehittynyt niin vaikeaksi, että kauden loppuun saattaminen ilman lisävelkaa on vaakalaudalla (Kausi saatetaan kyllä varmuudella loppuun, mutta toivomme tekevämme sen ilman isoa lisävelkaa). Koronatuet auttoivat pandemian aikana jonkin verran, mutta nyt yleisöä ei ole katsomoissa näkynyt entisten vuosien malliin. Myös isojen yhteistyökumppaneiden löytäminen on kiristyvässä markkinatilanteessa entistä vaikeampaa.

Jotta pystyisimme varmuudella viemään kauden loppuun saakka ilman lisävelkaa eikä seura ajautuisi taloudelliseen kriisiin, järjestämme kannatuspääsylippukampanjan la 22.4 ja su 23.4 pelattaviin välieräotteluihin.

Tarjoamme kiitoksena tukijoille:

  • Tukijoiden nimet näkyvästi esillä kaikissa loppukauden peleissä niin Monitoimitalolla kuin Ruutu+ -lähetyksissä.
  • Sosiaalisen median kanavissamme kiitosviestin.
  • Nimillä varustetun kiitosjulkaisun verkkosivuillamme.

JJK on myös mukana kampanjassamme ja seura lahjoitti yhteensä neljä lippua Harjurokkiin ja päätimme jakaa ne seuraavasti: Kaksi lippua arvotaan kaikkien kannatuslipun ennakkoon ostaneiden kesken ja kaksi lippua arvotaan viikonlopun välieräotteluissa pääsylipun lunastaneiden kesken. Yksi lauantain ottelussa ja toinen sunnuntaina. Arvonta erätauolla.

Tavoitteena KaDylla on saada kumpaankin otteluun yli 700 katsojaa paikalle, jotta pahaa kassavajetta pystyttäisiin paikkaamaan.


Yksityishenkilöt:

Osta kannatuslippu välierien avausviikonlopulle. Voit valita joko lauantaina pelattavan tai sunnuntaina pelattavan pelin. Kummatkin ottelut alkavat klo 16.00 ja paikkana on Jyväskylän Monitoimitalo ja Ässä-Areena.

Lauantain ottelu 22.4.2023
Sunnuntain ottelu 23.4.2023

Jos haluat nimesi tukijalistaan, lähetä nimesi tai nimimerkkisi teksti- tai whatsapp-viestillä numeroon +358 50 5279005

Yritykset:

Täytä täällä oheinen lomake ja valitse sopiva lippupaketti. Lähetämme laskun antamaasi osoitteeseen sähköisesti.

Lisätietoja antaa:
Samu Kytölä +358 41 4378041
Bubi Tuomala +358 50 5279005

Seuran vt. puheenjohtaja, hallituksen jäsen Samu Kytölän lausunto medialle, yleisölle, kannattajille ja yhteistyökumppaneille:

- Ensi kauden osalta tilanne näyttää jo hitusen paremmalta: uusien myyjien rekrytointi kantaa hedelmää, budjetin menopuolta on ruuvattu alaspäin. Tämä kausi halutaan viedä loppuun ilman uutta velanottoa: siksi päätimme vedota paikalliseen yleisöön ja yrityksiin kampanjan muodossa näillä viikoilla.

- Miesten Futsal-Liigassa on tulossa todellisia huippupelejä, kun kohtaamme välierissä vahvan GFT:n Espoosta. Välieräsarjan jälkeen vuorossa on finaalit tai pronssiottelu FC Kemiä tai Akaata vastaan, joten kaikki jäljellä olevat pelit ovat aivan kotimaisen futsalin kermaa.

- Toivotaan tietysti että kausi jatkuu toukokuussa välierien jälkeen vielä finaalien merkeissä. Näihin peleihin toivotaan yleisöä paikalle mahdollisimman paljon: ihan lippujen normihinnoillakin isot yleisömäärät auttavat meitä yli vaikeimman ajan. Toivotamme kaiken kansan mukaan lehtereille katsomaan ja kannustamaan, pitkän linjan seuratoimija ja lajikonkari Kytölä päättää vetoomuksensa.


Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.