Tero Intala lähtee tavoittelemaan kuudetta peräkkäistä voittoa liigasta!
KaDy Edustus miehetJulkaistu: 26.07.2022 09.15

Tero Intala lähtee tavoittelemaan kuudetta peräkkäistä voittoa liigasta!

Kampuksen Dynamo – Tero Intala #17

Neljä Suomen mestaruutta Kampuksen Dynamossa voittaneen Tero Intalan jatko Kampuksen Dynamossa on upea uutinen – yhden kauden kestänyt katko KaDy uraan tuli, kun toinen huippuseura Akaa Futsal nappasi miehen välillä kaudeksi 2019–20 – Akaa ylsi silloin runkosarjan ykköseksi. Kausi jäi kesken koronapandemian takia keväällä 2020, joten jäi näkemättä mihin Akaa olisi yltänyt, mutta sarjan kärkisija kirjattiin seuralle. Tero onkin ainoa pelaaja, joka on ollut voittamassa miesten futsalliigaa viisi vuotta putkeen.

(Kuva Ville Koskiniemi)

Seuraavaa KaDy kautta aloittaa myös kevään vammasta hienosti paraneva ja kauteen kuntoutuva Tero Intala. – Alkavaa kautta odotetaan tosi kovasti jo. Pelihalut ovat aika järjettömät varsinkin viime kauden jälkeen, mikä meni oikeastaan kokonaan ohi loukkaantumisten takia. Viime kausi oli tosi iso pettymys itselle, minkä johdosta pelaamista odottaa sitäkin enemmän. Varsinkin alkuvuodesta ennen kuin nilkkaleikkaukseen johtanut loukkaantuminen tuli, pelaaminen tuntui paremmalta, kun koskaan. Sen fiiliksen pohjalta olen koittanut kesän kuntoutusta viedä eteenpäin, että vielä nähdään se paras versio Tero Intalasta kentällä.

(Kuva Ville Koskiniemi)

Kampuksen Dynamon pelaajien hoitopolusta ovat vastanneet jo vuosia kova kaksikko, Urheilu Mehiläisen Mira Kaikkonen lääkärinä ja Tuomo Pieti, kiropraktikkona ja fysioterapeuttina, Kiropraktiikka ja Hyvinvointiklinikka. – Kuntoutus sujuu tällä hetkellä aikataulussa. Pallotreeneihin paluun pitäisi tapahtua asteittain lähiviikkojen aikana. Motivaatio on kova päästä mahdollisimman pian ja parhaassa mahdollisessa kunnossa kentille.

(Kuva Ville Koskiniemi)

– Tuomo Pietin kanssa on työskennelty nyt vajaa pari kuukautta tiiviisti ja tällä hetkellä tuntuu hyvältä. Tuomon kanssa on keskitytty nilkan kuntouttamisen lisäksi kokonaisvaltaiseen kehon toiminnallisuuden parantamiseen, jotta jatkossa viime kauden kaltaista loukkaantumiskierrettä ei pääse toistumaan. Viime kauden aikana tuli vähän liian tutuksi Jyväskylän Mehiläisen tilat. Miran kanssa nähtiin vähän liian usein. Mutta tosi tyytyväinen siihen miten nopeasti asiat liikkuivat loukkaantumisen sattuessa. Mehiläisen kautta hoitui helposti kaikki hoitoon tarvittava ja Mira konsultoi tarvittaessa muita kontakteja. Saman tien loukkaantumisen jälkeen pääsee käynnistämään kuntoutuspolun, jossa tieto kulkee suoraan Miran kautta Tuomolle, joten minulle ei ole jäänyt kovin suurta vastuuta osata selittää vammaan liittyvät tarkemmat tiedot esimerkiksi Tuomolle kuntoutusaikataulua mietittäessä.

Kuntoutumisen edistyessä hienosti Tero nähdään jo Montenegron kisakoneessa elokuun lopussa.

– Kauden ensimmäinen tavoite tulee jo reilun kuukauden päästä Montenegrossa. Preliminary roundille ainoa tavoite on mennä jatkoon. Lohkon kovin haaste varmasti on turnauksen kotijoukkue. Mutta meillä tulee edellisten vuosien tapaan varmasti olemaan kova joukkue ja ainoastaan jatkopaikka kelpaa.

(Kuva Ville Koskiniemi)