Sergei Korsunov siirtyy Italian Serie A2-joukkue Modenaan
SeuraJulkaistu: 21.07.2022 03.32

Sergei Korsunov siirtyy Italian Serie A2-joukkue Modenaan

Kampuksen Dynamossa vuosia pelannut Sergei Korsunov (30) siirtyy pelaamaan Italian toiseksi korkeimmalle sarjatasolle Modena Cavezzo Futsalin riveihin. Korsunov on myös aikaisemmin katsastanut ulkomaan markkinoita, mutta tänä kesänä löytyi sopiva joukkue.

- Ajatus ulkomaille lähtemisestä on kytenyt jo pidemmän aikaa, Suomen maajoukkuemies alusti siirtokiemuroitaan.

- Seuran presidentti otti yhteyttä ja tämän jälkeen kyselin muutamalta ihmiseltä seurasta yleensä ja joukkueesta. Sain heiltä hyvän kuvan. Modena tavoittelee nousua pääsarjaan joten ajatukset ja tavoitteet kohtasivat.


Korsunov vääntää viimeisessä finaalipelissä Panu Aution kanssa.


Korsunovin sopimus on mallia 1+1 ja mies on erittäin tyytyväinen sopimukseensa ja päätökseen siirtyä tässä vaiheessa uraa ulkomaille.

- Tosiaan halu on ollut jo pidempään aikaa lähteä ulkomaille, mutta korona sekä kisoihin pääsy viivästytti näitä juttuja. Nyt kuitenkin tuntui oikealta hetkeltä lähteä ja maiseman vaihdos tekee varmasti hyvää.

Siirto tietää kuitenkin sitä, että PP-70 -kasvatti ei pelaa KaDyn mukana tulevan kauden europelejä.

- En osallistu champpareihin tällä kaudella, preliminary roundin lohko näyttää kuitenkin siltä että KaDy jatkoon menee, ei epäilystäkään siitä.

Kauden 2021-22 Suomen mestaruus ei ollut Korsunovin mukaan läpihuutojuttu, vaikka etenkin finaaleissa GFT taipui selvin lukemin.

- Viime kausi oli erittäin raskas sekä henkisesti että fyysisesti. Onneksi se päättyi mestaruuteen ja uskon, että ansaittiin se täysin. Se työmäärä mikä tehtiin mestaruuden eteen oli valtava niin oli luonnollista päättää kausi kultaan, mitään pois ottamatta muilta joukkueilta. Jokainen joukkue pleijareissa antoi meille omat päänvaivansa, ex-kadylainen analysoi.


Korsunov toimi myös joukkueen kapteenina Mikko Kytölän ollessa estynyt.


- Haluan tietysti kiittää kaikkia faneja, olette olleet taas kerran upeita! Kiitos myös koko KaDyn organisaatiolle minkä ison työn tekevät vapaaehtoisesti sekä tietenkin kiitos valmennus ja pelaajat, Korsunov päätti.

Korsunov pelasi viime futsalin EM-kisoissa neljä ottelua Suomen paidassa. Korsunov on kuulunut Suomen maajoukkueen vakiokokoonpanoon vuodesta 2014. Korsunov oli mukana voittamassa KaDyn ensimmäistä Suomen mestaruutta kaudella 2017-2018. Päättyneellä kaudella virolaissyntyinen Korsunov vuoli jälleen kultaa yhden Tornion Palloveikoissa vietetyn kauden jälkeen.

Modenan uutisointi Korsunovin sopimuksesta seuran Facebook-sivulla.

Onnea ja menestystä Sergei uusiin haasteisiin!

KaDyn sopimustilanne kaudelle 2022-2023

Valmennus
Vasko Vujovic, päävalmentaja

Pelaajat
Italo Henrique Macedo Basilio ("Bob")
Jere Intala