Futsal-Kaupasta KaDyn varainhankintatuotteet!
SeuraJulkaistu: 14.09.2021 20.11

Futsal-Kaupasta KaDyn varainhankintatuotteet!

Futsal-Liigaseurat ry on suomalaisten futsalliigoja pelaavien joukkueiden yhdistys ja Kampuksen Dynamo on aktiivisesti mukana yhdistyksen toiminnassa jo pitkällä perinteellä. FLS:n tehtävä on edistää jäsenseurojensa asemaa, taloutta ja viedä suomalaista futsalia eteenpäin toimien aktiivisesti jäsenseurojensa tukena.

FLS on tehnyt yhteistyösopimuksen Evention kanssa ja KaDy on mukana sekä arpamyynnissä, että Bingoon.fi palvelussa - molemmilla joukkueillamme.

Futsal-Arpa on osa Evention isoa Lyhty-arpamyyntiä ja tarjoaa Suomen suomen suosituimman arvan myös futsalväelle. Arpamyynnin tuotosta osa kertyy joukkueen kassaan, joten klikkaathan arpaostoksille Futsal-Kaupan kautta ja valiten oman suosikkijoukkueesi: joko KaDyn naiset tai miehet.

Valitse Futsal-Kaupasta KaDyn joukkue!

Bingoon.fi on uusi tuote, mistä myös kertyy varoja joukkueillemme - kunhan siirryt palveluun alla olevan linkin kautta. Valitset vaan seurojen joukosta joko KaDyn miehet tai naiset, ja pääset pelailemaan.

Valitse Bingoon kaupasta KaDyn joukkue!

Pelaathan vastuullisesti vaikka tuotto menee hyvään tarkoitukseen!

Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.