Dynamo-kortit myynnissä tulevalle kaudelle
SeuraJulkaistu: 01.09.2021 19.15

Dynamo-kortit myynnissä tulevalle kaudelle

Ja nyt lähtee Dynamo-kortit myyntiin!!!

Dynamo-kortit on laitettu myyntiin Nettilipun verkkokauppaan ja pääset ostoksille https://www.nettilippu.fi/fi/event/kady-2021-dynamo-kortit

KaDy-fanin valinta on Premium kortti, sillä pelejä on varmasti tarjolla keväällä pitkälle finaalivaiheeseen asti - me uskotaan siihen ja niin varmasti uskovat fanimmekin. Premium -kortin hankkija saa RUUTU+ suoratoistokanavan kolmen kuukauden käyttöoikeuden sekä 30 ensimmäistä Premium kortin hankkijaa KaDy-mukin.

Dynamo-kortit oikeuttavat molempien liigojen peleihin, tarjoavat yhteistyökumppaneidemme edut ja tuet samalla suurella panoksella suosikkifutsaljoukkueittesi toimintaa.

www.kampuksendynamo.com/seura/1570/dynamo-kortti

Eri korttivaihtoehdot:

??????Dynamo-kortti, Premium: 150 euroa (sis. sisäänpääsyn myös pudotuspeliotteluihin ja pullakahvi runkosarjan peleissä sekä 3 kk katseluoikeuden Ruutu+palveluun)

??????Dynamo-kortti, aikuiset: 80 euroa (sisältää sisäänpääsyn runkosarjan otteluihin)

??????Dynamo-kortti, alennusryhmät (opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, 7-17-vuotiaat, sisältää sisäänpääsyn runkosarjan otteluihin): 50 euroa

Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.