Naiset matkaavat Espooseen saalistamaan välieräpaikkaa
SeuraJulkaistu: 16.04.2021 00.00

Viime lauantaina Jyväskylän Monnarilla nähtiin riemukas ottelu, kun KaDy otti ensimmäisen kiinnityksen välieräpaikkaan voittaen hallitsevan Suomen mestarin GFT:n lukemin 2-1 (1-0). Ottelu eteni hyvin tasaisesti joukkueiden ollessa vuorotellen toistensa niskan päällä. KaDylla oli ensimmäisellä jaksolla paljon hyviä maalipaikkoja, mutta etenkin toisella jaksolla GFT sai pelistä paremman otteen ja aiheutti paljon hämmennystä Maria Halla-ahon vartioimalla maalilla. Huikeita torjuntoja esittäneen Halla-ahon ohi pallo sujahti vain kerran, kun Emilia Jokisalon laukaus painui maskin takaa oikeaan alakulmaan.

Punamustien parhaana palkittu Maiju Horkka oli liekeissä Monnarin parketilla ja teki kaksi komeaa maalia espoolaisten verkkoon. Ensimmäinen maali syntyi jo 4. minuutin kohdalla, kun Kirsi Airikaisen syöttö saavutti vasemmassa laidassa vapaana olevan Horkan, joka laukoi pallon etukulmasta sisään. Toisen puoliajan kolmas peliminuutti toi KaDylle tärkeän 2-0 johdon, kun Saana Vestola antoi sivurajan Horkalle, joka kiepautti itsensä hienosti irti GFT:n puolustajasta ja käytti “heikompaa” oikeaa jalkaansa, joka upposi yläkulmaan ohi Heidi Tahvanaisen.

Dynamo lähtee Espooseen tavoitteenaan katkaista sarja jo lauantain ottelussa, mutta mikäli GFT onnistuu tasaamaan otteluvoitot, ratkaiseva ottelu pelataan sunnuntaina. Joukkueen kokenut Kirsi Airikainen kommentoi viime lauantain voittoa ja tulevan viikonlopun haastetta seuraavasti:

“Ensimmäisestä ottelusta GFT:tä vastaan tietysti voitto oli tärkein, ja olen ylpeä meidän joukkueesta ja tämän kauden isoista kehitysaskelista. Ottelusta jäi meille kuitenkin paljon parantamisen varaa. Näitä asioita on nyt hiottu ja käyty läpi kulunut viikko.

Odotan, että lauantaina Espoossa tulee olemaan todella tiukkaa, fyysistä ja taistelutahtoista vääntöä. Jotta pystymme kääntämään ottelun meidän eduksi, edellytyksenä on, että peliesitys paranee viikon takaisesta ottelusta.”

Nyt tarvitaan KaDy-perheen kannustusta, joten huomenna klo 13 Solidsport auki. Vamos Dynamo!