Dynamo vahvana ensimmäiseen pleijariin
SeuraJulkaistu: 09.04.2021 00.00

Dynamo vahvana ensimmäiseen pleijariin

Naiset marssivat historian ensimmäisiin pleijareihin

Huomenna lauantaina tehdään historiaa, kun KaDyn naiset pelaavat ensimmäisen pudotuspelinsä! Tällä kaudella playoffit pelataan paras kolmesta -systeemillä, joka tarkoittaa sitä, että ensimmäinen peli pelataan heikommin sijoittuneen kotona ja kahdella voitolla pääsee välieriin.

Puolivälierät startataan siis Jyväskylässä Monnarin ÄSSÄ-areenalla kun KaDy saa vastaansa kokeneen ja moninkertaisen Suomenmestarin GFT:n. Ottelu alkaa klo 14 ja sitä voi tutusti seurata Solidsportin kautta. Ostamalla kuukauden katseluoikeuden hintaan 19,90e tuet myös naisten joukkuetta.

Golden Futsal Teamin ja KaDyn kohtaamiset ovat olleet liigahistoriassa espoolaisten selkeitä voittoja. Kuluneella kaudella 2020-2021 KaDy kuitenkin otti ensimmäisen vierasvoiton “kultaisista” lukemin 4-1. Huhtasuolla pelatussa kotipelissä GFT hyödynsi vastahyökkäyksensä tehokkaasti ja vei pisteet luvuin 5-0.

Playoff-tunnelmia saatiin kommentoimaan joukkueen sisäisen pistepörssin kolmen kärki; Maiju Horkka, Laura Toivanen ja Saana Vestola.

Maiju Horkka odottaa, että isoja kehitysaskelia ottaneet punamustat pääsevät tekemään parhaansa ja nauttimaan futsalista:

“Pitkä kausi takana ja ollaan treenattu joukkueena mielestäni hyvin. Nyt on aika testata, mihin joukkueen rahkeet riittää, mutta yritetään myös olla ottamatta turhia paineita lopputuloksesta ja nauttia pelaamisesta. Meillä on näissä peleissä vain voitettavaa!”

Hienon debyyttikauden pelannut Laura Toivanen kommentoi ottelua edeltäviä tunnelmia seuraavasti:

“Tosi odottavaisin fiiliksin lähden henkilökohtaisesti ensimmäisiin pudotuspeleihin. Ollaan tehty yhdessä paljon töitä tämän paikan eteen ja tunnelma joukkueessa on erittäin hyvä!”

Myös Saana Vestola lähtee luottavaisin mielin kohti tulevia otteluita:

“Ollaan valmistauduttu GFT:n kohtaamiseen hyvin. Valmentajan poissaolo on tietysti aina pieni haaste, mutta uskon että kurinalaisella puolustuspelillä, vahvalla keskittymisellä ja yhtenäisyydellä voidaan voittaa kenet tahansa.”

Luvassa on komeita maaleja ja kauniita naisia, joten otathan Solidsportin haltuun huomenna klo 14 alkaen! Forza Dynamo!