Happee ja KaDy lähtevät täyttämään Monnaria poikkeusajan keskelläkin!
6.11.2020 13:06 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Osta lippusi tulevaisuuteen nyt ja tuet molempia seuroja sekä olet mukana tekemässä hyvää!

Salibandyn ja futsalin jyväskyläläiset kärkiseurat, Happee ja Kampuksen Dynamo, aloittavat yhteisen "Lippu Tulevaisuuteen" -tukikampanjan, jonka tavoitteena on myydä Monnari täyteen (1100 lippua) myös tällä poikkeuksellisella kaudella katsomorajoitusten keskellä - kuitenkin niin, että ostetut liput ovat voimassa seurojen kevätkauden 2021 kotipelien lisäksi vielä senkin jälkeen, kun katsomorajoitukset on aikanaan selätetty!

Molemmat seurat haluavat uskoa parempaan huomiseen ja siihen, että tulevaisuudessa päästään pelaamaan taas täysille katsomoille ja tuomaan urheilumenestystä Liikuntapääkaupunki Jyväskylään - näinä aikoina seurat myös tarvitsevat tukeasi enemmän kuin koskaan!

"Lippu Tulevaisuuteen" maksaa 10 €/kpl (+mahd. toimituskulut) ja oikeuttaa sisäänpääsyyn yhdessä kummankin seuran runkosarjavaiheen kotiottelussa. Liput ovat voimassa yhden vuoden (1v) verran siitä hetkestä eteenpäin, kun katsomorajoitukset aikanaan poistuvat (kuitenkin joka tapauksessa jo 1.1.2021 alkaen). Seurat lahjoittavat aina jokaista 100 myytyä lippua kohden lisäksi 50 lippua eteenpäin keskisuomalaisten hyväntekeväisyystahojen kautta - täyttämällä Monnarin mahdollistamme siis yhteensä peräti 1100 urheiluelämystä seurojen kotipeleissä niitä ehkäpä eniten kaipaaville!

Voit ostaa "Lippusi Tulevaisuuteen" täältä: https://www.nettilippu.fi/fi/event/lippu-tulevaisu...

Valitsethan ostoksesi yhteydessä noudatko lippusi joulukuun aikana Intersport Tourulasta vai haluatko seurojen toimittavan sen sinulle postitse (varsinaisten lippujen noudot/postitukset siis 1.12. alkaen). Hankkimasi varsinainen "Lippu Tulevaisuuteen" jää sinulle pysyväksi muistoksi ja tätä lippua näyttämällä voit lunastaa molempien seurojen varsinaiset otteluliput seurojen kotiotteluihin saapuessasi.

Mikäli yrityksesi tai yhteisösi on kiinnostunut osallistumaan kampanjaan ja hankkimaan lippuja omaan käyttöönsä, lahjoittamaan niitä eniten tarvitseville sekä näkymään kampanjan yhteydessä, niin seurat ottavat tämän tuen avosylin vastaan ja myös tähän tarkoitukseen olemme miettineet jo valmiiksi muutamia yhteistyömalleja - olethan yhteydessä kumpaan tahansa seuraan, niin lähdetään edistämään asiaa kanssanne!

Lisätietoja kampanjasta:

Happeen Liigajoukkueen manageri
Petri Kauko
Puh. 040 721 9178
petri.kauko@happee.fi

KaDyn myyntipäällikkö
Jussi Väisänen
Puh. 040 939 1827
jussi.vaisanen@kampuksendynamo.com


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Maaliskuu   »
Kategoriat